Beleszólnál az egyetemista lányod életébe, ha nem tetszene ez az egy dolog?
Minden rendben vele. Tanul, dolgozik, segít itthon, egy végtelenül kedves nő.
Viszont a magánélete, szépen fogalmazva.. szereti a férfiakat nagyon. Tudomásom szerint állandó jelleggel mindig van 2-3 szeretője és egyéjszakása is volt már, illetve egyszerre két fiúval.
Beszéltem ezekről a legjobb barátnőjével és szerinte ebben semmi rossz nincs, manapság ez megy. Én azért ezt nem így gondolom.
Mi közöm hozzá? Nekem ebből mi bajom? Neki ebből mi baja?
Meg most nem egy felnőtt ember, ha bármi rossz is van ebben?
Magamért aggódnék, ha ezzel bajom lenne.
#2: nem igazán értem ezt a megjegyzést, tekintve, hogy egyetlen férfitól is teherbe lehet esni, illetve egyetlen dühös exbarát is feldobhat kompromittáló képeket a netre.
Ráadásul az, hogy az ember szereti a szexet, annak nem sok köze van a szexmunkához.
Szerintem sem bánt senkit, és semmi gondot-bajt nem okoz ez senkinek, amíg nem neked kell a váltakozó Don Juanokat kerülgetned, mikor reggel kilépsz a hálószobádból, meg a sokat látott ágyneműket belerakni a mosógépbe. Mondom ezt úgy, hogy ez az életmód tőlem is távol áll, dehát ízlések és pofonok, nameg élni és élni hagyni...
Amúgy sem fogja senkinek azt mondani, hogy "nagyon bejössz, de nem lesz semmi, mégpedig azért nem, mert anyámnak nem tetszik, ha összevissza kefélek". Ugyan hogy tudnál ezen változtatni, de tényleg? :D
Haza nem hozza őket szerencsére, viszont azt érzem, hogy mintha csak "arra" használnák, pedig attól többet ér.
Gyakran hazajön reggel az egyiktől, estére megy a másikhoz.
Vagy mikor kiderült a hármasos sztori, akkor oda volt velük két napot és még a barátnője is úgy tett, hogy "hú mit kaphatott" ezalatt a pár nap alatt. Nyílván nem kártyáztak.
Remélem előbb-utóbb kinövi ezt vagy megállapodik.
Teherbeeséstől nem tartok mert gyógyszert szed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!