Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszólnál az egyetemista...

Beleszólnál az egyetemista lányod életébe, ha nem tetszene ez az egy dolog?

Figyelt kérdés

Minden rendben vele. Tanul, dolgozik, segít itthon, egy végtelenül kedves nő.

Viszont a magánélete, szépen fogalmazva.. szereti a férfiakat nagyon. Tudomásom szerint állandó jelleggel mindig van 2-3 szeretője és egyéjszakása is volt már, illetve egyszerre két fiúval.

Beszéltem ezekről a legjobb barátnőjével és szerinte ebben semmi rossz nincs, manapság ez megy. Én azért ezt nem így gondolom.

tegnap 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Mi közöm hozzá? Nekem ebből mi bajom? Neki ebből mi baja?

Meg most nem egy felnőtt ember, ha bármi rossz is van ebben?

Magamért aggódnék, ha ezzel bajom lenne.

tegnap 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem terhes és nincsenek fenn róla az interneten meztelen képek, videók akár egyedül, akár szex közben és ezeket a partnereket nem a szülői házba viszi haza, hanem a kollégiumába/albérletébe (és a lakótársakat nem zavarja), akkor engem sem.
tegnap 19:52
 3/18 Metionin ***** válasza:
84%
Felnőtt, ez a magánügye.
tegnap 19:54
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

#2: nem igazán értem ezt a megjegyzést, tekintve, hogy egyetlen férfitól is teherbe lehet esni, illetve egyetlen dühös exbarát is feldobhat kompromittáló képeket a netre.

Ráadásul az, hogy az ember szereti a szexet, annak nem sok köze van a szexmunkához.

tegnap 19:59
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
4 állandó barátnál is zavarna, ha diploma előtt felcsináltatná magát és elvárná, hogy amíg tanul, addig én majd pénzelem őt is meg közben unokát is neveljek. Az exbarát meg nyilván más, mintha a városban minden második sráccal lenne fent lovaglós videója. Azt meg senki nem mondta, hogy pénzért kell csinálni, ingyen is gáz és pénzért is 🤷🏻‍♀️
tegnap 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Amíg én tartom el, van beleszólásom az életébe. Ha nem tetszik neki, költözzön el és finanszírozza a saját megélhetését. Ha megél önállóan, akkor viszont semmi közöm hozzá, hogyan él. Kikérheti a tanácsomat, ha akarja, de nem köteles megfogadni.
tegnap 20:17
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem sem bánt senkit, és semmi gondot-bajt nem okoz ez senkinek, amíg nem neked kell a váltakozó Don Juanokat kerülgetned, mikor reggel kilépsz a hálószobádból, meg a sokat látott ágyneműket belerakni a mosógépbe. Mondom ezt úgy, hogy ez az életmód tőlem is távol áll, dehát ízlések és pofonok, nameg élni és élni hagyni...

Amúgy sem fogja senkinek azt mondani, hogy "nagyon bejössz, de nem lesz semmi, mégpedig azért nem, mert anyámnak nem tetszik, ha összevissza kefélek". Ugyan hogy tudnál ezen változtatni, de tényleg? :D

tegnap 20:24
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
20 éve is ez ment, mikor én voltam egyetemista. Csak annyit kérnék, hogy ne legyen átjáróház a lakásunk, ne fussak össze minden reggel más pasival a lakásomban. Ezeket a kalandokat oldja meg máshol, haza csak a stabil kapcsolatát hozzá. Illetve ha terhes lesz, akkor vége a bulikázásnak, a gyerek nagymamája leszek, segítek, de az ő dolga hogy felnevelje.
tegnap 20:27
 9/18 anonim válasza:
81%
Nem. Én is szétpasiztam magam és anyám mindenbe szeret beleszólni, ebbe mégsem tette és nagyon hálás vagyok :D
tegnap 20:39
 10/18 A kérdező kommentje:

Haza nem hozza őket szerencsére, viszont azt érzem, hogy mintha csak "arra" használnák, pedig attól többet ér.

Gyakran hazajön reggel az egyiktől, estére megy a másikhoz.

Vagy mikor kiderült a hármasos sztori, akkor oda volt velük két napot és még a barátnője is úgy tett, hogy "hú mit kaphatott" ezalatt a pár nap alatt. Nyílván nem kártyáztak.

Remélem előbb-utóbb kinövi ezt vagy megállapodik.

Teherbeeséstől nem tartok mert gyógyszert szed.

tegnap 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!