Szülők akik csórók és lusták, felfogják hogy mit művelnek a gyerekeikkel?
Nem tudom melyik a jobb. Mi kint éltünk külföldön és apám kivitte a neten megismert barátnőjét meg a gyerekeit. Ketten nevelték a gyerekeket, én meg anyámnál éltem és néha átmentem apámékhoz. Fényévekre volt apám és a barátnője nevelesi módszere az anyámétól.
Anyám engem konkrétan mindenhova kísért, tanult velem vagy ha kellett hívott magántanárt, elvitt orvoshoz, rendszeresen bejárt a suliba, a többi szülővel is kommunikalt.
Apámék a nagyobbik lányt el se akarták kísérni az első napjan a suliba, konkrétan hagyták, hogy egy 12 éves lány egyedül bóklásszon egy idegen országban aminek a nyelvét sem beszéli. A gyerekekkel nem hogy semmit sem tanultak, de kétlem hogy akár azt is tudták ki az ofőjük. A gyerekeknek akár a belük is kilóghatott, azt is letudták annyival, hogy szimulálnak.
Ráadásul nagyon sokat voltak egyedül.
Most felnőttünk és én nem vagyok életkeptelen és nagyon örülök, hogy anyukám végig mellettem volt, bár az is igaz, hogy például nem leszek sosem az az ember, aki a saját 2 kezével lakást felújít vagy egy táskaval körbeutazza Európát, de szerintem nem tragedia.
Viszont a gyerekek akiket apámek neveltek, a jég hátan is megélnek, ők nagyon hamar megtanulták hogy nekik konkrétan nincsenek szüleik és így hamar fel is nőttek és megtanultak gondoskodni magukról. Viszont nem hinném hogy olyan boldogan emlékeznek vissza a gyerekkorukra, ahogy én.
Nem fogják fel. Szaporodni akarnak és kész.
Aztán, hogy a gyereknek lesz-e pénz fogszabályzóra, magántanárra vagy kirándulásra, az nem érdekli őket.
6
Akkor abortusz - ha már nem ismerik a felelősségteljes szexet.
Kérdés, hogy kinek hol kezdődik a csóróság?
Nekem mikor a putriba sorba jönnek a gyerekek, fűteni alig tudnak, fürdőszoba vagy nincs, vagy hideg penészes stb, nincs pénz kajára vagy csak egészségtelenre, stb
Más meg engem is csórónak tarthat. Megvan mindenünk, normális étel, gyümölcs, vitamin, évi 1 nyaralás, szakkörök a gyerekeknek stb, de hónapról hónapra élünk, fél évi vésztartalékunk van kb., nem fogunk tudni pl lakást venni nekik. Olvastam itt már olyat, hogy aki nem tud lakást, kocsit venni a gyerekének, az ne vállaljon gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!