Nekünk kellett volna felhívni őket?
Szerintem ha ők nem hajlandóak
még karácsonykor sem megerőltetni
magukat annyira hogy telefonáljanak vagy legalább
egy üzenetet írjanak akkor
nem baj hogy nem hívtátok őket.
Nem mindig nektek kell keresni
őket mert az nagyon egyoldalú
és erőltetni sem lehet.
Tudom hogy ez milyen mert
engem meg az anyám meg a húgom
építettek le teljesen így.
Tavalyelőtt még írt üzenetet a húgom boldog karácsonyt kívánt.
Tavaly már egyáltalán nem írt
és én írtam helyette is.
Ebben az évben szintén nem írt
és végül én úgy döntöttem hogy hagyom a fenébe az egészet.
Nem fogok mindig én kezdeményezni
milyen dolog már az hogy mindig
csak én keressem őket.
Engem is eléggé zavart
de úgy érzem jobban tettem
hogy így tettem.
Ha egesz evben szarunk egymasra, karacsonykor miert kell jatszani a szentet? Eszembe nem jut irogatni karacsonykor olyanoknak, akikkel az ev tobbi napjan nem foglalkozom. Miert valtozna ez karacsonykor? Miben mas, mint maskor?
Sogornom ilyen, masfel eve rossz a kapcsolat, konkretan a nullahoz kozelit, tavaly karacsonykor is irt nekem (addigra fel eve nem beszeltunk) meg iden is, amikor aprilisban 2 honapot. Miert?? Hogy elmondhassa, o nem volt bunko, gondolt ram, meg ha utal is, legalabb illendosegbol irt, innentol mossa kezeit? Vagy mi? Sosem ertettem ezt a megjatszast.
"Hát nézd, a gyerek olyan lesz a szülővel amilyennek nevelik, vagy amit kapott tőlük."
Vagy nem. A gyerek önálló egyéniséggel születik, azt semmilyen nevelés vagy minta nem változtatja meg.
Kerdezo, a betegség előtt milyen volt a kapcsolat, kölcsönösen keresték egymást?
ÉS mit nem mondasz el? Vagy mit nem tudsz?
Mert kívülállók szerint én is hálátlan szar vagyok, amiért tízéve az sem érdekel, mi van apámmal.
Hidd el, kérdező, ilyen szintű kacsolatritkításnak oka van - méghozzá 99%-ban a szülő hibájából.
Csak ugye a "gyereknek kötelessége keresni, mert az apja-anyja". Nem, nem kötelessége.
16
Nem azt írtam, hogy nem számít. Nyilván neveli az ember a gyereket a legjobb tudása szerint, de az az alaptermészetét, az egyediségét nem fogja megvaltoztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!