Férjem beteg,önálló életvitelre képtelen. Az előző házasságából van 2 felnőtt gyereke.Idáig is kb.lesz@rták az apjukat, nyáron beszèltünk utoljára telefonon az egyik gyerekkel. A másiknak a telefonszámát sem tudjuk. Nem látogatják, ők nem jönnek ide mert sok nekik a 100 km utazás. Karácsonykor sem hívták fel, én azt gondolom nem nekünk kellene keresni őket azok után ahogy hozzá állnak. Tény hogy elválltak a szülők, de ezek a gyerekek kapták ajándèkba egy házat. Ez a hála èrte.
Hát nézd, a gyerek olyan lesz a szülővel amilyennek nevelik, vagy amit kapott tőlük.
Nem tudjuk az előzményeket, miért nem foglalkoznak vele.
Egyébként sehol nincs leírva, hogy ha az örökségét még életében szétosztja a szülő a gyerekei között, akkor soha többé nem kell felhívnia, csk a gyerek teheti meg.
A másik gyerek hogy álljon az apjához, aki elintézni annyival, hogy nem tudja a számát?
tegnap 19:12
2/16 anonim válasza:
A válásnak önmagában még nem kellene a kapcsolat megszakadását jelentenie.
Alap esetben egy bizonyos életkor után tényleg a gyereknek is kellene keresnie a szülőjét, de vajon miért nem teszik? Mi az, amit ben írtál le, kérdezö?
tegnap 19:13
3/16 anonim válasza:
*amit nem írtál le
tegnap 19:14
4/16 anonim válasza:
"Férjem beteg,önálló életvitelre képtelen"
Fizikálisan vagy mentálisan?
tegnap 19:20
5/16 A kérdező kommentje:
4-es, mindkettő èrintett. Strokja volt.
tegnap 19:44
6/16 anonim válasza:
😃😃 nálunk is kitalálta az anno 4 éves gyerekem apja hogy azért nem keresi a lányom mert neki kellene őt 4 évesen keresni 🤣🤣
6 éve nem látta a saját lányát a lelkem
tegnap 20:15
7/16 anonim válasza:
Hát, ha egyik gyereke se keresi a szülőjét, nem is érdekli, mi van vele, az azt jelenti, hogy a szülő nem épített ki vele szerető,jó viszonyt, amikor kellett volna. Nem adott szeretetet, ezért nem is kapja vissza
tegnap 21:01
8/16 anonim válasza:
"olyan lesz a szülővel amilyennek nevelik, vagy amit kapott tőlük"
Ez nem feltétlen igaz.
A gyerekeknek kellett volna hívni az apjukat.
tegnap 21:04
9/16 anonim válasza:
Nézd most beteg a férjed nyilván ő nem tud telefonálni meg utazni ha önellatásra keptelen. De én azt gondolom ennek lehetett elözménye. Vagy tojt rájuk válás után vagy nem tudom de egy normális szerető apát nem tojnak le totál a gyerekei szerintem. Anyám új férjét azért nem keresik a gyerekei mert külföldi és ők úgy vannak vele hogy elhagyta őket ( felnőttek voltak bőven). Amióta ide költözött nem is ment vissza hozzájuk, ő nem repülget címszóval. Hát valahol megértem őket. Rendes meg minden de mind 3 gyerek meg unokái továbbra is ott él, nem elvárható hogy ők repdessenek családostól szerintem, főleg hogy nyugdíjas , ráérne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!