Mit tegyek, hogyha a fiam távolságtartó lett velem?
26 éves a fiam. Két éve költözött külön. Gyerekként nagyon bensőséges kapcsolatunk volt, kamaszként kezdődtek a gondok.
Nagyon távolságtartó lett velem, fizikai értelemben is, pl nem akart puszit adni, elhúzódott ha meg akartam ölelni vagy simogatni. Nem osztott meg velem semmi bizalmas információt, előbb kért érzelmi támogatást idegentől mint tőlem. Azzal nyugtattam magam, hogyha lemegy a kamaszkor akkor javulni fog ez. Hát nem javult.
Kb heti egyszer szokott átjönni egy órára, de azt is csak kb mégis csak az anyám alapon teszi. Megcsinálja amire megkérem őt, aztán már megy is, sokszor még enni sem akar. A másik meg az, hogy állandóan feldúlt állapotban van, de soha nem hajlandó megmondani, hogy mi a problémája, ha kérdezem, akkor rámförmed, hogy nincs semmi baja, hagyjam őt bèkén ne kérdezzek tőle hülyeségeket. Azt nem értem, hogy a tőlem 10 ével fiatalabb kolléganőit meg ölelgeti a képeken, amit a csapatébítőkön vagy karácsonyi bulin is csináltak, én meg ha megsimogatom vagy meg akarom ölelni elhúzódik, mintha undorodna tőlem ès sokszor úgy néz rám mintha gyűlölne, a képeken meg úgy néz ki mit aki ki van virulva.
Volt már valaki hasonló cipőben?
Kérdező! Van olyan érzésem, hogy te másképp kötődsz a fiadhoz, mint az anyák szoktak. Ezt érezheti, és ezért feszült, ingerült, mikor nálad van, ezért húzódik el.
Nézz egy kicsit magadba: mi a fenéért kellene a felnőtt fiadat simogatni, megölelni? Ő nem a párod.
21-es vagyok
"a tőlem 10 ével fiatalabb kolléganőit meg ölelgeti a képeken"
Ez most hogy jön ide? Mármint a kolléganő kora, meg a tiéd. Te nem nő vagy a fiad számára, hanem anya, aki mindegy hány éves, más kapcsolata van a többi nővel, mint veled.
Furcsa egy nő lehetsz kérdező.
Minek ölelgessen a felnőtt fiad?
Ölelgesse a barátnőjét a feleségét.
Téged meg a férjed a pasid ha nincs akkor keress egyet.
Nem tudom nálatok mi van...senki nem fogja a fotelből megmondani. De leírok pár dolgot , igaz én nőkent, de hogy miért nem olyan szoros anyámmal a kapcsolat.
Két totál más természet vagyunk. Ő szeret túlozni, ha készít egy süteményt vagy 5 fotót küld de kb minden fázisról, és úgy csinál mintha 3 napig nosntop kéne sütni azt a nyomorultat. Ez engem zavar, mert én nem sztárolom ennyire magam, megsütök valamit max 1 kép és kész. Nekem ez azt sugallja hogy bár szivesen süt ha megyünk, de kicsit inkább őróla szól.
Kamuzik, kb sosem tudom hogy tenyleg úgy van e amit mond. Gondolhatod mennyire jó.
Túloz mint már írtam. De mindennel.
Ha beteg vagyok vagy bajom van inkább nem momdom el akkor, mert egy időbe csak küldözgette amit kiguglizott, meg dokik nevét de az is google, nem az hogy ismerte vagy valami. Na ez nekem nem hiányzik, meg az sem hogy felizgassa magát hogy mi bajom, mert az meg engem idegesít. Inkább utólag mondom csak. Vagy amikor terhes voltam es volt egy kis probléma ő állítólag pont akkor találkozott a piacon egy szülésznő ismerősével, meg elkezdte mondani hogy az ottani kórházban mi van..mondom hihető persze, ha meg igaz is, az meg nekem nem segít hogy egy tök másik város kórházában mit csinálnak..( egyébkent semmi gond nem volt, tök jó ellátás volt itt is). Régen a páromat nem szerette mert nem egy nagy dumás pénzhajhász valaki (bár gondolom jót akart nekem, mert apám mellett szegény tenyleg sokat gürizett, apám meg tenyleg balf.sz volt de ez más tészta).
Ideges mindenen.
Egyszer mentünk közös nyaralásra, azóta azt hallgatjuk hogy jaaaj milyen jó volt... nem hazudok esküszöm 1 órára jöttek ki az apartmanból naponta. Egyszer mosndtam hogy este menjünk sétálni a partra olyan volt a hangulat mintha én elrancigáltam volna valami istenverte rossz helyre..pofavágás stb..most meg hallgatom hogx jajdejó volt..persze. Miattuk mentünk kocsival nem repülővel, hát én biztos nem utazok még egyszer ezért majdnem 10 órát..
Ha nem kamuzna meg túlozna tök jól el lehetnénk. De ezek kikészítenek. Biztos érzi rajtam ő is de hogy mondjam neki hogy kamuzol...
Az miért baj, hogy egy anya szeretné megölelni néha a felnőtt gyerekét?
Szereti. Az én anyósom is megöleli, megpuszilja néha a férjem és soha nem jutott még eszembe, minek ölelgeti, ölelgessen csak engem a férjem meg ilyenek.
Nekem is vannak kicsi gyerekeim, feltételezem, felnőtt korukban is jól esne majd néhanapján egy ölelés.
Egymást szerető felnőtt emberek között ne kelljen már ilyen ridegnek lennie a kapcsolatnak, hogy max. 1 méterről nézhetik egymást. Milyen családból jöttök ti, hogy ilyen anyátok van, így álltok a saját gyerekeitekhez...?
28, ez igaz, de ez az anyuka a fizikai kontakt megcsappanása miatt panaszkodik.
Ölelné, puszilná, simogatná a felnőtt fiát. Ő ezt nem akarja.
No nem tudom, hogy van-e bármilyen kellemetlen szitu mögötte, de akár vagy, akár nincs.. Ha a fia nem igényli, az normális. Nem tudom, miért nem fogadja ezt el a kérdező. Szerintem a legtöbb csávó nem szereti, ha az anyja ölelgeti, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!