Mit tegyek, hogyha a fiam távolságtartó lett velem?
26 éves a fiam. Két éve költözött külön. Gyerekként nagyon bensőséges kapcsolatunk volt, kamaszként kezdődtek a gondok.
Nagyon távolságtartó lett velem, fizikai értelemben is, pl nem akart puszit adni, elhúzódott ha meg akartam ölelni vagy simogatni. Nem osztott meg velem semmi bizalmas információt, előbb kért érzelmi támogatást idegentől mint tőlem. Azzal nyugtattam magam, hogyha lemegy a kamaszkor akkor javulni fog ez. Hát nem javult.
Kb heti egyszer szokott átjönni egy órára, de azt is csak kb mégis csak az anyám alapon teszi. Megcsinálja amire megkérem őt, aztán már megy is, sokszor még enni sem akar. A másik meg az, hogy állandóan feldúlt állapotban van, de soha nem hajlandó megmondani, hogy mi a problémája, ha kérdezem, akkor rámförmed, hogy nincs semmi baja, hagyjam őt bèkén ne kérdezzek tőle hülyeségeket. Azt nem értem, hogy a tőlem 10 ével fiatalabb kolléganőit meg ölelgeti a képeken, amit a csapatébítőkön vagy karácsonyi bulin is csináltak, én meg ha megsimogatom vagy meg akarom ölelni elhúzódik, mintha undorodna tőlem ès sokszor úgy néz rám mintha gyűlölne, a képeken meg úgy néz ki mit aki ki van virulva.
Volt már valaki hasonló cipőben?
Ez a természetes leválás része.
Kamaszkorban se a fiúk, se a lányok nem szeretik ha a szüleik úgy akarják őket szeretgetni, mint amikor még kisebbek voltak.
Ha jóba maradsz vele, támogatod, nem nyaggatod, majd visszatér hozzád újra egy normál szülő-gyerek kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!