Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélyem van arra, hogy...

Mennyi esélyem van arra, hogy megismerjem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden a történetem. Volt egy 2 hónapos kapcsolatom, ahol az akkori barátnőm az első hónap után terhes lett. Miután kiderült, hogy terhes, közölte, hogy nem tőlem van és visszament a volt párjához. Össze is házasodtak, gyereket a nevére vette stb. Én úgy éreztem, hogy a gyermek mégis tőlem van. Mivel minden kapcsolatot megszüntettek velem, így bírósági úton, 2 évre rá az apasági teszt kimutatta, hogy én vagyok a biológiai apa. Ezután persze én beszélni akartam velük, többször oda mentem a házukhoz, amiből minden alkalommal távolságtartási lett. Az utolsó alkalommal viszont összeverekedtünk a férjjel, ami után engem 5 évre lecsuktak gyilkossági kísérlet címszóval. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy gyermek, egy ilyen biológiai apát meg akar majd ismerni? Van esély rá, hogy idővel megismerjem?

2022. febr. 1. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Szia,sajnálom a helyzeted.Amit tehetsz sterintem,bár laikus vagyok ebben a témában ,hogy felkeresel egy ügyvédet,vagy a gyámhivatalt ,elmondod nekik mi a helyzet,hátha ők tudnának segíteni Neked. Mivel van priuszod,ráadásul elég komoly sajnos,ami csökkenti az esélyeidet.Talán ha felnőtt lesz akkor keresd fel őt,és mondd el neki a történteket. Fontos,hogy ne lássa milyen a kapcsolat közted és a volt párodék között.Azzal csak az ő kis lelke sérülne meg. Megtudhatjuk hány éves a gyermek a sztoriban? Hátha segít a válaszadásban másoknak is.
2022. febr. 1. 16:52
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem, hagyd végre békén azt a családot!
2022. febr. 1. 17:00
 3/17 A kérdező kommentje:
Amit elfelejtettem még leírni, az, az, hogy 5 évre elvagyok tiltva a családtól. Mivel más lehetőségem nincs, így a következő 5 évben nem fogok semmilyen kapcsolatot felvenni velük, és mivel a kislány is 7 éves, neki sem ez lenne a legjobb idő, ha betoppannék az életébe.
2022. febr. 1. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, meg még végig le is kellett ülnöd? Semmi kedvezmény? Ha ez nem kamu akkor hagyd őket, legközelebb okosabban csináld.
2022. febr. 1. 17:04
 5/17 A kérdező kommentje:
4 évet ültem, de ennek fejében 5 év távolságtartási.
2022. febr. 1. 17:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Apasági tesztet hogy sikerült elintézned, ha ennyire távolságtartóak voltak?

És ha a gyermek bizonyítottan a tiéd, téged nem illet meg láthatás?

2022. febr. 1. 17:26
 7/17 anonymousreview60 ***** válasza:
79%

#6: Itt zavar van az Erőben. Ha az apasági teszt a Kérdezőt igazolta, akkor neki láthatás is járt. Akkr nem kellett volna odajàrni, hogy távolságtartási is legyen. Persze, ha nem várta meg az ítéletet, hanem volt olyan hülye, hogy csakazért is odarohangált, és ütött is, ahelyett, hogy futott volna, akkor jobb is, hogy nem nagyon van a gyerekkel kapcsolata. Ebben az esetben várja ki, hogy a gyerek rászabaduljon az internetre és akkor majd felveheti vele a kapcsolatot.

Addig is kötelező film: Oly sokáig szerettelek. Ti. hogyan lehet elmagyarázni, hogy szerettünk valakit, akinek nem voltunk ott.

2022. febr. 1. 17:39
 8/17 A kérdező kommentje:

Igen, hülye voltam és ahelyett, hogy vártam volna, igen, odarohangáltam, mert mindig fél évente történt valami. Tény, türelmetlen voltam.

De a kérdésem még mindig az lenne, hogy egy ilyen embert szerintetek megakar ismerni? Ennyi negatívum ellenére is?

2022. febr. 1. 17:52
 9/17 anonim ***** válasza:
49%

"Össze is házasodtak, gyereket a nevére vette stb. Én úgy éreztem, hogy a gyermek mégis tőlem van. Mivel minden kapcsolatot megszüntettek velem, így bírósági úton, 2 évre rá az apasági teszt kimutatta, hogy én vagyok a biológiai apa."

Khm. A probléma az, hogy ha a gyereknek van apja, márpedig ha osszehazasodtak, akkor a férj az apa, akkor nem indíthat egy kívülálló apasagi pert. Mese vége.

2022. febr. 1. 17:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Vagy mégis. Én nem hazudozni jöttem ide, őszintén leírtam mit tettem, röviden írtam le a történetet, ami a lényeg.
2022. febr. 1. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!