Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudom meggyőzni őket,...

Hogy tudom meggyőzni őket, hogy megismerjék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Összejöttem egy sráccal és kezd komolyra fordulni a kapcsolat, éppen ezért gondoltam, hogy bemutatom szüleimnek.

Pár napja azzal álltak elő, hogy zavarja őket, hogy rendőr. Azt el sem mondták, hogy ez miért lenne probléma, eleve már hónapok óta beszélek róla, sosem említették, hogy ez egy zavaró tényező lenne nekik, csak most, hogy felhoztam, hogy találkozhatnának. Konkrétan nem akarnak vele emiatt találkozni, és sehogy nem tudom őket meggyőzni, hogy adjanak neki egy esélyt.

2020. júl. 27. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Mondd nekik hogy te is rendőr leszel.
2020. júl. 27. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Akkor a kedves szüleidnél valami nagyon nagyon nem kóser.
2020. júl. 27. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha anyámék nem akarnák megismerni a párom, eszembe nem jutna erőltetni. Azt akarod, hogy kényszeredetten vigyorogjanak rá? Neked az miért lenne jó? Ha ennyire ellenségesek, én pont, hogy nem erőltetném.
2020. júl. 27. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Mondd nekik hogy vicceltel. Amúgy maffiavezér
2020. júl. 27. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Szüleidnek törvénytelen ügyeik vannak, más magyarázat nincs.
2020. júl. 27. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Ne erőltesd. Előbb-utóbb úgyis adódik majd olyan helyzet, amikor találkozniuk kell, ha tényleg komoly kapcsolat lesz. De ne variálj, hogy minél hamarabb legyen ilyen helyzet! Majd lesz. Ha tényleg komoly kapcsolat, akkor nincs miért kételkedned ebben. Addig is mesélj mindkét félnek a másikról, hogy hallomásból addig is egyre jobban megismerhessék egymást - de ne nyomulósan!
2020. júl. 27. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
A szüleid bűnözők???
2020. júl. 27. 19:40
 8/10 1112 ***** válasza:
58%
Szerintem se erőltesd. Találkozz vele otthonodon kívül.
2020. júl. 27. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Ez csak kifogás. Ha más munkahelye lenne, akkor mondjuk a kora lenne a gond vagy az, hogy nem szereti a mákos tésztát.

Jól gondolom, hogy az első barátod? Egyszerűen struccpolitikát folytatnak, úgy gondolják, ha nem találkoznak vele, akkor nem is komoly kapcsolat, ergo maradsz kislány.

2020. júl. 27. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Én biztos nem fektetnék energiát bele hogy meggyőzzem őket. Egyszerűen folytatnám az életem és kész. Majd lesz alkalom amikor ezt a hozzáállást az orruk alá lehet dörgölni.
2020. júl. 28. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!