Ra lehet meg venni, hogy jobban megismerje?
Tehat egy 18 eves lany vagyok es Angliaban elunk apaval. 13 eves voltam amikor hozza koltoztem. Most mindegy, hogy miert koltoztem el, mert nem annyira tartozik ide. Tehat itt fejeztem be a kozepiskolat. Egy ideje van baratom, aki szir szarmazasu, de mindig is Angliaban elt. A gond csak az, hogy apa mindig nagyon feltett engem, igy a kapcsolatunk eleje ota ellenzi a baratomat. Szerinte egyaltalan nem valo hozzam. Pedig egyebkent rendes srac, csak nem beszelt vele annyit es ezaltal nem is ismeri.
Meglehet, hogy en latom rosszul a dolgokat es amennyiben apanak lesz igaza, hogy nem ezzel a sraccal kene lennem, akkor elismerem es tudom, hogy apa csak jot akar nekem, akarmennyire is felt.
Hát egy min. fél-egy évet együtt kell legyél vele, mire Te is megismered csak a főbb jellemvonásait.
Az oké, hogy elmondta, mit gondol, de nincs joga állandóan presszionálni, hogy hagyjad el, csak mert neki nem tetszik. Nem tudom, milyen gyakran mondja.
felesleges a rizsa, menekülj.
de hogy ezt magadtól miért nem tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!