Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélyem van arra, hogy...

Mennyi esélyem van arra, hogy megismerjem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, röviden a történetem. Volt egy 2 hónapos kapcsolatom, ahol az akkori barátnőm az első hónap után terhes lett. Miután kiderült, hogy terhes, közölte, hogy nem tőlem van és visszament a volt párjához. Össze is házasodtak, gyereket a nevére vette stb. Én úgy éreztem, hogy a gyermek mégis tőlem van. Mivel minden kapcsolatot megszüntettek velem, így bírósági úton, 2 évre rá az apasági teszt kimutatta, hogy én vagyok a biológiai apa. Ezután persze én beszélni akartam velük, többször oda mentem a házukhoz, amiből minden alkalommal távolságtartási lett. Az utolsó alkalommal viszont összeverekedtünk a férjjel, ami után engem 5 évre lecsuktak gyilkossági kísérlet címszóval. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek egy gyermek, egy ilyen biológiai apát meg akar majd ismerni? Van esély rá, hogy idővel megismerjem?

2022. febr. 1. 16:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Így van, mese habbal.
2022. febr. 1. 18:53
 12/17 anonymousreview60 ***** válasza:
89%

#11: Sajnos ez így van, mert [link]

Ezen változratni kell, mert morál szerint a biológiai "apának" is vannak jogai.

A kérdező troll.

2022. febr. 1. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Troll hát. Nem vette be a bögye, hogy a csaj dobta, bepróbálkozott hát az "enyém a gyerek" kártyával.
2022. febr. 1. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyilkossagi kiserletert ultel, akkor az nem par pofon volt.

Az a resze engem is erdekelne, h honnan szedtel mintat a "Dénes"-teszthez.

De tetelezzuk fel, h igaz a tortenet...

Tobb mindentol fugg sztem a valasz. Mennyire megerto a lany? Hajlando-e meghallgatni? Mivel tudod megmagyarazni? Mit mondtak neki rolad eveken keresztul stb stb

2022. febr. 1. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Igy van, mese habbal😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2018as kerdes😂

2022. febr. 1. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Akkor igy semmi.
2022. febr. 1. 23:51
 17/17 anonymousreview60 ***** válasza:
88%
Bravó #16! Hogyan találtál rá?
2022. febr. 2. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!