Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erőltesse a szülő, hogy a...

Erőltesse a szülő, hogy a gyereke megismerje az új párját, ha a gyerek még nem akarja?

Figyelt kérdés
Apuka új kapcsolatáról van szó. Szeretné, ha a gyerekek megismernék, viszont ők - főleg a kisebbik - tiltakoznak ellene. Kb. három hónapos kapcsolatról van szó, és az apuka egyből hozzá költözött el otthonról.
2021. máj. 30. 00:28
A kérdező szavazást indított:
Nem számít, hogy mit szeretne a gyerek, ha akarja a szülő, bemutatja az új párját. Fogadja el, hogy ez van, és kész!
Normális szülő figyelembe veszi, hogy a gyerek még nem szeretné.
Egyéb, lent kifejtem
59 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Komolytalan!

Normális ember - legyen az akár szülő - eleve nem mutat be a hozzátartozóinak 3 hónapos kapcsolatot. Az még semmi, abból még bármi lehet, még akkor is, ha ő az elvakult szerelemben össze is batyuzott vele.

Ilyen még lehet az életében 82, akkor mindegyiket ismerjék a gyerekek, mert apa aktuális dugópajtija?

2021. máj. 30. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Három hónap alatt egy cipőt nem járatok be, nem egy kapcsolatot!

Még akkor sem vonnám be ebbe a gyerekeket, ha ők akarnák, nem hogy erőltessem.

2021. máj. 30. 07:18
 3/9 anonim ***** válasza:
12%
Ennyi idő után nem igazán kellene, de ha itt apuka nála él, akkor érdemes. Mennyi idős a gyerek?
2021. máj. 30. 08:18
 4/9 A kérdező kommentje:
3: két gyerek van, 9 és 15 évesek. A nagyobbik hullámzóan, semlegesen, kissé negatívan áll a bemutatáshoz, a kisebbik viszont nagyon elutasító.
2021. máj. 30. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Értem. Nos, teljesen normális a hozzáállásuk, egy gyerek se akarja, hogy az anyja/apja valaki mással legyen, mint a saját szülőjével.

Anno én 6 éves voltam a válásnál, a hugom 3. Par honap utan kerult nalunk is sor az elso talalkozasra, igaz, ők -mint utöbb kiderült- évek óta együtt voltak már. Nálunk anyám soha semmi negatívat nem mondott a nőről, mindig azt mondta, apa szereti, jó ember. Szerintem sokat számít, hogy te hoyg állsz hozza.

2021. máj. 30. 08:47
 6/9 A kérdező kommentje:
5: tudom, és nem mondok semmi rosszat nekik az új partnerről, főleg, hogy semmit se tudok róla. Csak a gyerekek reakciójából érzem, hogy még korai lenne a bemutatkozás.
2021. máj. 30. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Felejtős... három hónapos kapcsolat, az néhány randi meg pár d.gás, és ennyi.

Az, hogy hozzá költözött át a pasi nem számít semmit, én nem erőltetném a dolgot.

2021. máj. 30. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék az előzőekhez, ezt a három hónapot én is túl rövid időnek tartom. Ha éppen úgy alakulna hogy a nagyobbik gyerek összefut a férj új párjával akkor persze nincs semmi rossz egy rövid bemutatkozásban, de ennek egy külön alkalmat szentelni egy ebéd keretein belül vagy hasonló még nagyon korainak tűnik.
2021. máj. 30. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Ha a gyerek nem akarja, ami rossz nevelésre utal, akkor ez van. Nem akarja.
2021. júl. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!