Megoldódott a helyzeted,ennek az oldalnak köszönhetően ?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy akár szülő,akar gyerek itt tesz fel kérdés,annak megoldott a helyzete?
Én 1x írtam ki kérdést,ahol problémám volt anyával,
sok komment érkezett,másnap odaálltam anya elé,hogy olvassa el és mondja el mit gondol róla, végig olvasta és bocsánatot kért,és megígérte,hogy jobban fog figyelni az érzéseimre,és ha nekem könnyebb akkor írjam le egy papírra a gondolataimat,érzéseimet,hátha így könnyebb,azóta ezt csináljuk ha valami problémám van leírom neki,ő elolvassa átgondolja és közösen átbeszéljük,majd kompromisszumot kötünk.
Kinek segített ez az oldal ?
2021. máj. 25. 18:47
A kérdező szavazást indított:
Igen,segített a gyakori oldal
Nem,nem segített
Egyéb
39 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
És akiknek nem segített
Miért nem
Hogy alakul a későbbiekben
2021. máj. 25. 19:30
2/8 anonim válasza:
Nekem megoldotta az életem, de nem a családra vonatkozóan, azzal soha nem volt baj.
3/8 anonim válasza:
A konfliktus nem oldódott meg, de jobban kezelem magamban, hogy nem csak szerintem toxikusak a szüleim, hanem külsős szerint is
4/8 anonim válasza:
Nekem már x éve megmondták hogy szakítsak a barátommal, végül nem a gyakori miatt, de később tényleg eljött a szakítás, viszont már akkor érett volt rá a helyzet, mikor tanácsolták.
5/8 anonim válasza:
Nem oldja meg egy ilyen oldal, csupán arról van szó, hogy ismeretlen sorstársak sokkal megértőbbek, mint némely mérgező szülő. Gyakori az olyan eset, hogy pszichológushoz is a szülei miatt jár az ember. Sokan mondják, hogy 18 éves korában elvileg a kezébe veheti az irányítást az egyén. A szülői nevelés hatása viszont évekig, évtizedekig, vagy akár egy életen át meghatározó lehet.
6/8 anonim válasza:
Ebben a kategóriában nem, de pl főzés, otthon, számítástechnika, stb többször kaptam jó tanácsot. Örülök hogy neked sikerült, ügyesen csináltad, jó, hogy anyukád is nyitott volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz
Nekem szerencsém volt,hogy anya nem egy beszűkült látásmódú, látáskoru nő
2021. máj. 26. 02:18
8/8 anonim válasza:
Egyszer segített. Nagyon finomat sikerült sütnöm 🙂. Egyéb magágánjellegű kérdéseket soha sem írtam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!