Ezzel lehúznak engem a szüleim?
Neked egyáltalán nem kötelességed a családodat pénzelni.
dec. 26. 13:10
2/13 A kérdező kommentje:
Ez bizonyos, viszont nem tudok nemet mondani.
Most éppen az volt hogy a húgomnak rendelnek ruhát szintén a saját pénzéből de ezt meg is értem mert ő találta ki neki kell és megtanulja a pénz értékét is legalább. Nekem kellett volna 3 db felső 9 ezer forintról volt szó és én utaljam egyből a pénzt.
Tehát a húgodé mehet saját pénzéből, de a tiédet állja anyukád? Jogsi meg ingyen van a középiskolásoknak.
dec. 26. 14:19
4/13 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van ingyen a jogsi elmondanam,de arról volt szó hogy én mindig segítek ahol tudok és sajnalnak tőlem 9 ezer forintot mikor egyedül kajában költenek rám mostanában.
DE minek szenvedsz a jogsival ha autóra úgyse lesz pénzed még jó pár évig? Vehetnél magadnak felsőket. Persze a te pénzed azt csinálsz vele amit akarsz de gáz, ha elvárod hogy a húgod fizesse magának a ruhát mert ő akarta de neked ne kelljen, holott gondolom a felsőket meg te akartad.
dec. 26. 14:36
6/13 A kérdező kommentje:
Mi a picsa zajlik itt? 5-os biztos vagyok benne hogy te akkora életképtelen vagy hogy 20-30 évesen sem szerezted meg a jogsidat. Én nem azt mondtam hogy teljesen jogos hogy a húgommal is ki van fizetettve az a rendelés hanem úgy értettem hogy jobban megtudom erteni mint a saját sztorimat.
Nagyon nem mindegy, mennyi pénzből nevel édesanyád, és mennyi kiadásotok van. Egyedül nevel? Neked mennyi a bevételed?
dec. 27. 22:01
6os, igazad van, 30 évesen se volt jogsim, viszont már volt saját házam. Nos, gondolom te olyan életképtelen leszel hogy 30 évesen nem lesz ilyened :-D
Meg hiába lesz jogsid ha veszel egy roncs autót és nem tudod fenntartani. Ugye tudod hogy nem csak megvenni kell?
Nagykorú vagy, van akik 18 évesen már önállóak. Az a te döntésed hogy jogsira pocsékolod a pénzed és nem ruhára. Az meg jogos lenne, ha a kiskorú húgod holmiját a szülők állják.
dec. 28. 06:13
#8 állj már le, pont a jogsi nélküliséggel szívok nem tudom hány éve, pont azokat a bérkategóriákat nem tudom megcélozni szakiként, ahonnan már egyszerűbb lenne finanszírozni a vezetés órákat. Elég sok ágazatban el is felejtheted, hogy nem kell szállítgatni vagy neked váltani a sofőrt, de még egy mezei targoncás is csak üzemi területen mehet, ha nincs egy B jogsija, tehát át se gurulhatsz a másik telephelyre, ami az út túloldalán van. A feleségemnek van jogsija, van autónk, és rengetegszer jó lenne, ha megsürgettük volna bármi áron a jogosítványszerzésemet, egyszerű hétköznapi logisztikában is. Az, hogy neked nincs rá szükséged, semmit nem mond arról, hogy más embereknek, más környéken, más képzettséggel, stb-stb, kell-e autóval a seggükön rohangálni mindenfelé. Ha már csak azt nézzük, hogy szakiként tudsz-e fusizni, rögtön nem mindegy, hogy a buszra kellene-e felszállni létrával a válladon, vagy ott a koszlott transporter.
dec. 28. 17:53
1/ a húgod is, te is kapod az árvaságit.
Mivel betöltötted a 18-at, most már te kapod, nem megy a háztartásba, nem is laksz otthon.
A húgodét anyátok kezeli, a húgod kiskorú és otthon él.
2/ kollégista vagy, meg is kell élned, könyvek, jegyzetek, havi bérlet
Az árvaságiból ez nem nagyon jön ki.
Milyen jogon csapolnak meg téged?!
Dolgozol az egyetem mellett?
dec. 28. 23:07
További kérdések: