Szülők, ti pumpálnátok tovább a pénzt így a gyereketeknek?
25 éves fiatok megunná Magyarországot, de se nem szorgos ember (extrém lusta kategória), se nem kiemelkedően okos. Kitalálta, hogy mivel otthon nem fizetik meg, ezért külföldre menekül szerencsét próbálni a megtakarításaiból. Papírja vanegy jó szakmáról, de piacértékű tudása nincs és nem is érdekli őt a szakmája. Az ország nyelvét nem tudja és lusta megtanulni, angolul próbálkozik.
A megtakarítása elfogyott a kiköltözés után 2 hónappal (1,5 millió ft). A család pumpált neki még eg 1,5 milliót, aminek már a fele elment, de remélhetőleg februárig kibírja valahogy. (Nem költ feleslegesen, egyszerűen Európa egyik legdrágább országában lakik).
Azt mondja nincs munka, de igazából nem is keres nagyon, feladta ezt az egészet. Ha ilyen fiatok lenne, pumpálnátok bele több pénzt, maradjon a jibb élet reményében, vagy akkor jöjjön haza és lakjon otthon amíg vissza nem fizeti a 1,5 millás kölcsönt a családnak?
""Ront az egészen, hogy gondolom van, ami érdekli az életben, tehát az idejét ki tudná tölteni."
Bed rotting, insta tiktok görgetés, filmnézés, alvás, videojáték stb
Semmi produktív."
Definiáld a produktívat. A társadalom és a közösség számára tényleg nem csinálok semmi hasznosat, de magamnak igen. Imádok streamelni, 10 éve csinálom, csak sajnos 0 nézőnek. Imádok Youtube videókat gyártani, 12 éve csinálom, de sajnos 0 nézőnek. A feliratkozóim is csak a haverok akik megszántak. Szerintem produktív vagyok magamnak és én ezt 100% elhiszem és ezen nem akarok változtatni.
"mi a faxxt csinálsz hónapok óta otthon munka nélkül? Könyvet írsz, vagy hobbiból koptul tanulsz?" Felkelek délben vagy délután 1-kor. Megnézek youtube videókat a kedvenc videósaimtól amik az éjjel kikerültek, röhögök rajtuk mert jók, majd 2-3 körül kimegyek kicsit levegőzni. Majd visszajövök és új youtube videókat keresek amik trendingek az a napon. Majd olyan 5 körül elkezdek streamelni a 0 nézőmnek. Majd pedig stream után 10 körül haverokhoz becsatlakozok Discordra és shittalkolunk a világról, meg játszunk hajnali 2-ig. Hetente 1-szer becsúszik valahova egy kis videóvágás
És ne mond, hogy akkor éjjeliőr vagy portás legyek. Nem bírom ki a kötelező bezártságot sehol, mert csak az járna afejemben, hogy láncra vagyok verve X órán keresztül egy Y négyzetméteres cellában.
Szerintem ha haza költözöl, téged fognak megölni előbb vagy utóbb.
Én tuti megmérgeznélek. Belekevernék a kajádba vagy 3 doboznyi xanaxot és betennélek a fürdőkádba fürdeni. Elaludnál. Megfulladnál.
Probléma megoldva. Hihető is lenne hogy elloptad a gyógyszeremet és beszedted. Egy semmirekellő vagy, mindenki tudja.
67-es vagyok: De nem is tudom mit vártak a szülei sem. Ők sem a legélesebb kések a fiókban és ezt tudták nagyon jól. Én megtaláltam az egyik rádióban az apjával készített podcastet. Saját maga vallotta be, hogy semmi hasznoshoz nem értett és úgy volt multimilliomos. Rámosolygott a szerencse amikor 16 éves bulizó tiniként összehaverkodott a DJ-kkel egy luxus discoban aztán beállhatott DJ-nek és degeszre kereste magát 0 munkával. Aztán az sem volt neki elég és bűnözni kezdett, illegálisan nyugati filmeket szinkronizált és megszedte magát. Majd száműzték Magyarországról és politikai menekültként élt segélyből Németországban meg taxizgatott.
Az anyja se volt különb, az meg igazi aranyásó volt, direkt azért ment hozzá a fickóhoz mert 20 évvel idősebb volt nála meg volt pénze. Hazajöttek Magyarországra, az apját pedig betalálta a Discovery Channel, hogy legyen már főigazgató mert rendszerváltás miatt bejönnének. Kb semmit sem kellett csinálnia, mindent Amerikából intéztek neki csak báb volt. Az anyja meg neki "dolgozott" titkárnőként (nem csinált az semmit).
Aztán beomlott a cég a gyerekek születése után és mindent elherdáltak tébolyból luxusutazásokra azt hopp, minimálbéren szopó kisemberek lettek mert nem értenek semmhiez.
Milyen értékeket adnak át a gyereknek az ilyen emberek? Maguk sem tudják, hogy milyen a normális élet, csak bemákoltak mindent azt azt hitték majd a gyerekei is megnyerik az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!