Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti pumpálnátok tovább...

Szülők, ti pumpálnátok tovább a pénzt így a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

25 éves fiatok megunná Magyarországot, de se nem szorgos ember (extrém lusta kategória), se nem kiemelkedően okos. Kitalálta, hogy mivel otthon nem fizetik meg, ezért külföldre menekül szerencsét próbálni a megtakarításaiból. Papírja vanegy jó szakmáról, de piacértékű tudása nincs és nem is érdekli őt a szakmája. Az ország nyelvét nem tudja és lusta megtanulni, angolul próbálkozik.

A megtakarítása elfogyott a kiköltözés után 2 hónappal (1,5 millió ft). A család pumpált neki még eg 1,5 milliót, aminek már a fele elment, de remélhetőleg februárig kibírja valahogy. (Nem költ feleslegesen, egyszerűen Európa egyik legdrágább országában lakik).

Azt mondja nincs munka, de igazából nem is keres nagyon, feladta ezt az egészet. Ha ilyen fiatok lenne, pumpálnátok bele több pénzt, maradjon a jibb élet reményében, vagy akkor jöjjön haza és lakjon otthon amíg vissza nem fizeti a 1,5 millás kölcsönt a családnak?

dec. 24. 19:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/179 A kérdező kommentje:
#17 Angol tudás van, de a 3 angol Eu ország, hát.. Túlszaturáltak, Írország lakhatási válság, Ciprus és Málta meg olyan amilyen. És jelenleg a sz*rok bele mentalitás egyszerűen a legvonzóbb, nem látni változtatást egyhamar.
dec. 24. 21:35
 22/179 A kérdező kommentje:
#20 Hát márpedig igaz, a munka rabszolgaság én meg nem akarok semmi áron rabszolga lenni.
dec. 24. 21:38
 23/179 anonim ***** válasza:
96%
Hogy tudot 3 millat elcsengetni ilyen szarsagra....
dec. 24. 21:51
 24/179 anonim ***** válasza:
90%

Kezeltesd magad, Martin. Te nagyon agyabeteg vagy, sajnos.

Honnan tudnád már, mi az a munka, mikor életedben igazából meg sem próbáltad. Az az 1-2 kamumeló lófax. Van veled egykorú gyerekem, meg kicsit idősebb, kicsit fiatalabb is. A te gondolkodásodtól még ők is a falnak mennének, az tuti. Ismerem őket. A kicsit idősebb már családos ember, van munkája, nem érzi magát rabszolgálnak (pláne, hogy FIZETÉST kap érte, szabadságot vehet ki stb. - amik a rabszolgaságra qrvára nem jellemzőek, nézz utána); a veled egyidős hamarosan az lesz, de rég párkapcsolatban él, együtt a már vőlegényével és IMÁDJA a munkáját (nyilván eleve olyat tanult, ami érdekli és szereti csinálni, mert nem hülye); a kicsit fiatalabb még tanul és tervei vannak a jövőre is, hogy még mit szeretne megtanulni (pl. több nyelvet is!, angolból már perfekt) és aztán ezekkel a tudásokkal bármilyen munkát kaphat, amit SZERETNE.

Te meg simán lusta vagy, és csak a kifogások gyártásához értesz.

Netán egy komoly troll, aki évek óta építgeti a sztoriját. Tényleg már ez is eszembe jutott, mert szinte képtelenség, hogy valaki ilyen szinten életképtelen legyen. Csak az a baj, hogy még abba cikkbe is belefutottam, ami a lakóhelyeden lezajlott hisztiről szólt, emiatt Lehetséges, hogy sajnos igaz vagy.

dec. 24. 21:56
 25/179 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk mindegy.

1. Fizesse vissza a 1.5millat

2. Oldja meg az eletet. Felnott elvarhato h onnallo legyen.

dec. 24. 21:59
 26/179 anonim ***** válasza:
88%
Nem unod még Martin?
dec. 24. 22:04
 27/179 A kérdező kommentje:
Se nem vagyok agybeteg, se nem troll. A munka rabszolgaság. Ha az alternatívája az éhenhalás, akkor rá vagy kényszerítve és nincs más opció. Ez tömören rabszolaság. És a munkák 99,99%-a kínszenvedés és embertelen.
dec. 24. 22:12
 28/179 A kérdező kommentje:
"Te meg simán lusta vagy, és csak a kifogások gyártásához értesz." igen, lusta vagyok. És azak akarok lenni, szeretném, hogy eltartsanak és nekem egy ujjat se kelljen megmozdítani. Ez van. Nem akarok ezen változtatni mert szeretem ezt a lustálkodást.
dec. 24. 22:13
 29/179 anonim ***** válasza:
96%

En szeretem es elvezem a munkam azt csinalom amit mindig is akartam.

Miert ereznem rabszolgasagnak??? Amit szeret az ember az nem az.

Ja amugy baromi jol is keresek vele. De nem ez a motivaciom!

dec. 24. 22:15
 30/179 anonim ***** válasza:
84%
Akkor így jártál. Szerencséd, hogy nem én vagyok az anyád (bár akkor talán nem lennél ilyen elcseszett carkupac). Rég ki lennél tagadva mindenből, érdemtelenség miatt. Evvan. Menjél koldulni. Bár ahhoz is lusta vagy minden bizonnyal. Sokat nem is keresnél vele, mert egy látványosen elhízott embert viszonylag ritkán sajnálnak meg még a notórius adakozók is. Akkor meg így jártál...
dec. 24. 22:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!