Szülők, ti pumpálnátok tovább a pénzt így a gyereketeknek?
25 éves fiatok megunná Magyarországot, de se nem szorgos ember (extrém lusta kategória), se nem kiemelkedően okos. Kitalálta, hogy mivel otthon nem fizetik meg, ezért külföldre menekül szerencsét próbálni a megtakarításaiból. Papírja vanegy jó szakmáról, de piacértékű tudása nincs és nem is érdekli őt a szakmája. Az ország nyelvét nem tudja és lusta megtanulni, angolul próbálkozik.
A megtakarítása elfogyott a kiköltözés után 2 hónappal (1,5 millió ft). A család pumpált neki még eg 1,5 milliót, aminek már a fele elment, de remélhetőleg februárig kibírja valahogy. (Nem költ feleslegesen, egyszerűen Európa egyik legdrágább országában lakik).
Azt mondja nincs munka, de igazából nem is keres nagyon, feladta ezt az egészet. Ha ilyen fiatok lenne, pumpálnátok bele több pénzt, maradjon a jibb élet reményében, vagy akkor jöjjön haza és lakjon otthon amíg vissza nem fizeti a 1,5 millás kölcsönt a családnak?
Ja tudom, kerül vagy fél millióba a temetés. Nem tudom miből szednék össze rá a pénzt 108-as.
109-es: 3 perc beszélgetés se volt a pszichiáterrel egy pszichiátrián, de írt fel antidepresszánst, bár nem állapított meg depressziót így külön ha jól tudom. Ez még 2022 nyarán. Yarocent írt fel de 1 szem kidöntött 3 napra és inkább kidobtam. Amúgy de, van folyamatos fáradtságom, állva is eltudnék aludni napközben. Éjszaka meg alig tudok aludni. Nem vizsgálták ezt ki soha, háziorvos csak kiröhögött vele.
Én mondtam fel mindig, mert elegem lett. Igazából 2 nap után elegem lett teljesen, csoda, hogy 3-6 hónapig kibírtam őket, Guiness rekord már.
Kényszerítettek?
Pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy tessék Angliába menni?
Kényszerítettek, hogy fogadd el a pénzt?
Szerintem már ezerszer megbánták hogy megszülettél
Hidd el, rémálom vagy a szüleidnek, nem ilyen gyerekre vágytak mint te
Sajnos én is találkoztam már ezzel, főleg állami egészségügyben.
A műkörmös pszichiáter nőnek 5 perce volt rám, és annyit kérdezett kell e gyógyszer vagy nem.
Egy másik orvos, aki elég vallásos csak annyit mondott imádkozzak istenhez:)
Elég súlyos szociális fóbiára meg nevetve mondta, hogy ezzel sosem fognak leszázalékolni.
De még megváltozott munkaképességűnek sem, nem mintha olyan jó lehetőségek lennének egy mentális betegnek ezzel is a munkaerőpiacon.
Szomszédomat persze magas vérnyomásra leszázalékolták, és mellette iszik, alkoholista, magát pusztította.
Én soha nem ittam, nem pusztítottam magam, hanem így születtem.
Annyi, hogy a szüleim elhanyagoltak, ők is mentálisan betegek, csak enyhébb náluk valamivel.
Így 20on évesen jártam először életemben pszichológusnál, így meg nem vették komolyan a bajt.
Magánban talán valamivel jobb, de ott 10-15 ezer Ft egy alkalom, és arról is sok rosszat hallottam. Ott is vannak kóklerek, akik csak a pénzt húzzák le az emberről.
Sok betegségnél már a gyógyulási esély nagyobb, ha gyerekkortól kezelik, felnőttként egy berögzült generalizált szorongásból nehéz kilábalni.
Így sajnos én személyesen a szülőket sem tudom sajnálni, akiket "ilyen gyerekkel áldott meg az ég".
Mert egyrészt maguk is betegek, minek csinálnak gyereket, ha nagy az esély, hogy a gyerek örökli, másrészt, ha elhanyagolják az az ő felelősségük, elmulasztották a kötelességüket.
Mi a célod az életben kérdező?
Ha streamelésből és youtube videózásból szeretnél megélni akkor az felejtős
Évek óta csinálod nulla nézetséggel. Oké hogy te élvezed, de elég béna lehetsz ha ennyi idő után még semmit nem tudsz felmutatni.
Azért hogy fair legyek, a családod is elég nagy balekokból áll, ennyi pénzt rádfordítani...
Elmebaj.
Nekem lenne ilyen rokonom és pénzt kérne, főleg ilyen összegbe, röhögve küldeném melegebb éghajlatra.
#119 Akkor éhendöglök... Még mindig jobb mint dolgozni.
#118 Már nincs célom. Mint írtad, felejtős a streamerség. Akkor nincs célom, mert más nem érdekel. Én pedig a munkát küldöm el röhögve melegebb éghajlatra. Nem érdekel az anyatermészet és a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!