Szülők, ti pumpálnátok tovább a pénzt így a gyereketeknek?
25 éves fiatok megunná Magyarországot, de se nem szorgos ember (extrém lusta kategória), se nem kiemelkedően okos. Kitalálta, hogy mivel otthon nem fizetik meg, ezért külföldre menekül szerencsét próbálni a megtakarításaiból. Papírja vanegy jó szakmáról, de piacértékű tudása nincs és nem is érdekli őt a szakmája. Az ország nyelvét nem tudja és lusta megtanulni, angolul próbálkozik.
A megtakarítása elfogyott a kiköltözés után 2 hónappal (1,5 millió ft). A család pumpált neki még eg 1,5 milliót, aminek már a fele elment, de remélhetőleg februárig kibírja valahogy. (Nem költ feleslegesen, egyszerűen Európa egyik legdrágább országában lakik).
Azt mondja nincs munka, de igazából nem is keres nagyon, feladta ezt az egészet. Ha ilyen fiatok lenne, pumpálnátok bele több pénzt, maradjon a jibb élet reményében, vagy akkor jöjjön haza és lakjon otthon amíg vissza nem fizeti a 1,5 millás kölcsönt a családnak?
Újgazdagok?
Ezt nem gondoltam.
Azt hittem, hogy egy hátrányos helyzetű család, ahol az apa magára hagyta az anyát a mentális beteg gyerekeivel.
Na, édesanyám hívott ma. Lemondott telejsen rólam, haza sem mehetek, legyek csöves az utcán, lelkileg kitagadott.
Amint megjön a cucc, elvileg ma megjön 5 és 10 között AirMee által, én kilépek az életből.
Olvasd már el a 136-ost.
A búvárok azt lélegzik be, a palackjukban a nitrogént cserélik le héliumra. Semmi gondod nem okoz.
Ne csodálkozz ha nem hat...
Te nagyon önző és meggondolatlan ember vagy még életed utolsó döntése is csak teher lenne a családodnak
Arra gondoltál már, hogy ki és főkép MIKOR találnák meg a tested? Mire valaki rádnyitja az ajtót, addigra elkezdesz bomlani.
Ha a hatóságok elviszik a tested akkor azt amíg nem temetik el, hűteni fogják amibek az ára napról napra növekszik. Azt az összege szintén anyádékon fogják behajtani. És ha már anyádék, tudod milyen macerás és drága egy holttestet behozni külföldről? Szüleid, még lehet kimenni sem tudnak, hogy beazonosítsanak, eltemessenek, mert minden pénzüket lenyúltad.
Igazán, hazajöhetnél a terved megvalósításához, ne külföldön csináld, csak még rosszabbá teszed a helyzetet mint amilyen.
Édesanyának üzenem, hogy jól tette hogy helyre rakott és kiadta az utad. Jobb később mint soha.
Valószínűleg már nem érdekli őket.
Figyelj, én értem, hogy körülményes az öngyilkosságom. De tudod, mi rosszabb, mint a körülményes öngyilkosság? A munka. Nem fogok rabszolga lenni.
Persze, mehetnék haza is megcsinálni, de minek? Hogy ha majd elszúrjam, kerüljek be az omladozó kórházakba. Itt legalább amikor kórházban voltam minden csili-vili volt és modern.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!