Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti pumpálnátok tovább...

Szülők, ti pumpálnátok tovább a pénzt így a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

25 éves fiatok megunná Magyarországot, de se nem szorgos ember (extrém lusta kategória), se nem kiemelkedően okos. Kitalálta, hogy mivel otthon nem fizetik meg, ezért külföldre menekül szerencsét próbálni a megtakarításaiból. Papírja vanegy jó szakmáról, de piacértékű tudása nincs és nem is érdekli őt a szakmája. Az ország nyelvét nem tudja és lusta megtanulni, angolul próbálkozik.

A megtakarítása elfogyott a kiköltözés után 2 hónappal (1,5 millió ft). A család pumpált neki még eg 1,5 milliót, aminek már a fele elment, de remélhetőleg februárig kibírja valahogy. (Nem költ feleslegesen, egyszerűen Európa egyik legdrágább országában lakik).

Azt mondja nincs munka, de igazából nem is keres nagyon, feladta ezt az egészet. Ha ilyen fiatok lenne, pumpálnátok bele több pénzt, maradjon a jibb élet reményében, vagy akkor jöjjön haza és lakjon otthon amíg vissza nem fizeti a 1,5 millás kölcsönt a családnak?

dec. 24. 19:53
 131/179 anonim ***** válasza:
Jaaa, akkor ezek a kemény videók 11 évesen készültek róla? 11 évesen gyilkossággal fenyegetőzni, nem semmi!
dec. 27. 03:46
 132/179 A kérdező kommentje:
Az eredeti videók 2016-ban készültek, akkor 6 éves volt. Már akkor is azzal fenyegetett.
dec. 27. 11:44
 133/179 A kérdező kommentje:
Na az egyetem után a helyi migránsoknak tartott ingyenes nyelviskolából is kivágtak xD Hát igen, oda sem jártam be, le se szartam a nyelvtanulást.
dec. 27. 12:05
 134/179 anonim ***** válasza:
63%
Lúzer pocok
dec. 27. 12:43
 135/179 A kérdező kommentje:
Összerendeltem az Amazonról a hélium tankot. Remélhetőleg a 2025-öt már nem élem meg. Bontsatok pezsgőt, kilépek végleg az életből végre.
dec. 29. 17:48
 136/179 anonim ***** válasza:
65%

Azt meg minek?

A héliumot a búvárok használják, azaz a nitrogént (mert nem kívánatos mellékhatásai vannak 30m alatt) lecserélik héliumra, így nagyobb biztonsággal, kevesebb kockázattal mélyebbre is merülhetnek.

Amúgy a merüléshez szép élméneket kívánok.

Meg sem jön ennyi idő alatt, ha kényszerből is, de várnod kell..

dec. 29. 19:46
 137/179 anonim ***** válasza:
Hú, mi ez a sok válasz? 😃 Pár napja írtam ide, de nem tudok ennyit visszaolvasni, valaki lenne olyan kedves, összefoglalná két mondatban, hogy miről van szó?
dec. 29. 19:51
 138/179 anonim ***** válasza:
Képtelenség összefoglalni két mondatban. Ez nem olyan téma. Összefoglalhatom neked egy válaszban, de az minimum 30 mondat lenne.
dec. 29. 21:30
 139/179 anonim ***** válasza:
Irogat mar ide a pubi egy par honapja ugyanazt a szart de meg mindig csóró es költi az ősei pénzét valami jo draga országban
dec. 30. 00:11
 140/179 anonim ***** válasza:
Van egy újgazdag, majd lecsúszott családból származó srác, aki fejébe vette, hogy sose akar dolgozni. Kiment valami északi országba, hátha ott eltartja az állam, és a rokonai küldtek neki másfél millió forintot.
dec. 30. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!