Hogyan beszéljem le a páromat, hogy magával hozza a gyerekeit a nagymamát (párom anyukáját) meglátogatni?
Anyósom valami brutális módon elkezdett leépülni, valószínűleg demens. Ezt sajnos még a párom sem akarja belátni, csak a testverét szidja, hogy biztos nem segít neki eleget (munkásszállóra menekült) és hasonlók. Mivel távol lakunk így a párom csak telefonon beszél vele napi szinten látogatni kb 3 hónapja volt nála, azóta csak én voltam. Én havi szinten megyek, viszem a megbeszelteket anyósomnak és a sógoromnak. Sajnos az állapotromlás borzasztó. A jogi lépesek folyamatban vannak.
A párom abból indul ki, hogy telefonon nincs nagy baj, biztos csak túlzunk.
Arra nincs pénzünk, hogy szobát béreljünk, ha leutazunk, tehát anyósomnál kell maradnunk éjszakára. Eddig ez úgy volt megoldva, hogy 1-2 gyerek vele alaudt, mi a nappaliban, 1 gyerek meg a sógorom szobájában, ő meg a földön. 3 kisebb, 5,7,9 éves gyereknek meg nem nagyon való az, ahogyan most anyósom kinéz és ahogyan él. Ezt próbálom megertetni a parommal, de most ott tartunk, hogy 26-án megyünk együtt a gyerekekkel.
Hogyan lehetne meggyőzni, hogy ne?
Attól is félek, hogy a páromnak túl nagy sokk lesz, de a gyerekeket is meg fogja viselni. Utoljára kb fél éve voltak nála, akkor még minden rendben volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!