Unokatesóm kislánya kórházban van sajnos nem tudok bemenni meglátogatni. Ha hazajön akkor tudok elmenni hozzá, valami ötlet milyen ajándékot vigyek neki?
Kedvenc sütijét, csokiját.
Könyvet, amit az ágyban tud olvasgatni,nézegetni.
Kedvenc meséjét cd-én.
Utólag már nem kell ajándék, csak az, amit amúgy is vinnél egy sima látogatáskor.
Inkább próbáld megoldani, hogy bemenj hozzá, ha szeretitek egymást. Jobban fog örülni, mint egy otthoni ajándéknak. A kisgyerekek félnek a kórházban többségében. Minél több rokont lát, jót tesz a lelkének. Öt évesen voltam kórházban, kaptam egy pici hajasbabát. Még mindig emlékszem rá, mennyire örültem neki. De egy mesekönyv is jó, vagy amivel el tudja foglalni magát a kórházi ágyban. Kirakó, egyszerűbb puzzle, szóval valami apróbb játék.
A mondandóm lényege, hogy próbáld megoldani valahogy, hogy amíg bent van a kórházban, addig látogasd meg. Fél gyógyulás.
Megkérdezhetem,hogy mi baja van a kislánynak?
Előttem már elmondták azt amit javasoltam volna.
A mostani ötletem,ha sikerül bejutnod a kórházba akkor:egy aranyos babát vegyél neki és a babának azt a részét kötözd be gézzel ami miatt beteg,vagy azt a figurát ajándékozd amit nagyon kedvel a babához leírt módszerrel.
Ha nem tudsz elmenni a kórházba,akkor egy szabadon választott napon elmebeteg vele játszóházba,mesét nézni színházba,ha belefér az állatkert,akár a Veszprémi Dinoszaurusz kiállításra.A lényeg,ha nagyon szeretitek egymást,mindkettőtökben megmaradjon az élmény.
8/8-as! Korrigálásra szorul:/elmebeteg/az elmehettek akart lenni!
Hiába ellenőrzöm az írásomat,nagyon sokszor előfordul,hogy az kerül a placcra amit a számítógép akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!