Mostanában mi várható el a magán nőgyógyásztól szülés után? Azt tudom, hogy szülésemet nem vezetheti le, ha nincs ügyeletben. De ezen felül meglátogat a kórházi tartózkodás alatt, varratszedésre lehet inkább hozzá menni stb. Nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 09:01
1/4 anonim válasza:
Természetesen meglátogathat, miért ne tehetné. Varratszedesre is ahhoz mész akihez akarsz. Sok kórházban viszont akkor sem mehet be szülésre a saját kismamájához ha épp ügyeletben van, másik orvosnak kell mennie.
2/4 anonim válasza:
Nálunk szülésre se mehet be akkor sem, ha ügyeletben van.
Bejött, osztályon megnézett. Majd a 6hetes kontrollra hozzá mentem.
3/4 anonim válasza:
Mikorbé én szültem nem jött be akismamához egyik doki se :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem semmi kb. Mivel még ügyeletben sem vezetheti le a szülést, emiatt szerintem tök értelmetlen az egész, max a várakozási idők kikerülése és hogy egy orvos gondozza a terhességet, ennyi az előny. Engem most magánban gondozott a dokim, azért is jöttem hozzá hátha ad befogadóit abba a kórházba, ahol dolgozik. Valószínűleg nem fog. Úgyhogy most a 32. hét derekán elbúcsúzunk és államiban folytatom azt a kemény egy alkalmat és nst-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!