A férjem a covidos anyukáját akarja meglátogatni, mert kórházban van. Ti mit szólnátok hozzá? 24 hkm
Nincs jól szegény anyósom, elég kemény autoimmunbetegséget diagnosztizáltak nála, a veséji szinte már leálltak, vizesedik, levegőt nem kap rendesen, erre még a covidot is összeszedte a kórházban.
Én 24 hetes terhes vagyok és van itthon egy ovis nagytesó, aki mondjuk éppen szintén beteg. Azt olvastam, hogy a covid koraszülést okoz, nekem ígyis túl gyakran van keményedésem, nem örülnék neki ha hazahozná a covidot a férjem, bár nyilván máshol is elkaphatjuk. A férjem el van különülve a szobába pár napja mert amikor még nem tudtok, hogy az anyukája covidos bent volt nála.
Ti mennyire díjaznátok, hogy bemegy most hozzá? Nem félnétek, hogy hazahozza vagy ez már csak engem érdekel?
A covid már nem vészes, és én még nem is hallottam róla, hogy valakinek ettől lett volna koraszülése...
Pont ma kaptam meg a teszt eredményt, hogy covid pozitív vagyok, elég rosszul voltam de csak másfél napig, gondolom az ovis lányomtól kaptam el, ő meg az oviban, mindenki tüsszög, köhög, folyik az orra, a boltban minden második ember összeköhögi/tüsszögi az egészet, onnan is bármikor elkaphatod... Szerintem nyugodtan menjen be hozzá, maszk, kézfertőtlenítő. Így el sem kapja.
Ha olyan veszélyes lenne, be sem engednék az anyukájához. Gondolj arra, hogy senkinek nem lenne érdeke, hogy a kórházból kijöjjön a vírus és szétterjedjen a lakosság körében.
Ez a covid már messze nem ugyanaz, mint ami az elején volt. Maszkot meg úgyis kötelező lesz neki felvenni bent.
Szerintem teljesen érthető, hogy meg akarja látogatni az anyukáját. Te is ezt tennéd. Vagy ha te lennél kórházban, te is szeretnéd látni a hozzád legközelebb állókat.
Ennyi erőből az ovis gyerekkel sem lehetnétek egy térben, ki tudja mit kapott el az oviban.
Meg gondolom, kaptál oltást annak idején, talán már nem olyan durva a covid se, főleg, aki oltást kapott vagy átesett rajta.
Kb.24 hetesen estem át egy covid fertőzésen. Olyan volt, mint egy mezei nátha. Csak kicsit lassabban gyógyultam, mert nyilván gyógyszert nem szedtem, csak gyógynövényes cuccokat. A fiam időre született, minden totál rendben volt velünk.
Nyilván az anyukája, látni akarja. Vegyen maszkot, utána kézfertőtlenítés és kész.
Ez komoly?!
Eltiltanád a férjed az anyjától, mert te terhes vagy?
És még el is különíted a családtól?
Pont az ilyen birkák miatt tudták a világgal elhitetni, hogy mindmeghalunk 🤦♀️
A covid eddig sem volt egy halálos vírus, csak a média segítségével ezt hitették az emberekkel. Semmivel nem rosszabb, sőt nem is volt sosem rosszabb, mint egy influenza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!