Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem a covidos anyukáját...

A férjem a covidos anyukáját akarja meglátogatni, mert kórházban van. Ti mit szólnátok hozzá? 24 hkm

Figyelt kérdés

Nincs jól szegény anyósom, elég kemény autoimmunbetegséget diagnosztizáltak nála, a veséji szinte már leálltak, vizesedik, levegőt nem kap rendesen, erre még a covidot is összeszedte a kórházban.

Én 24 hetes terhes vagyok és van itthon egy ovis nagytesó, aki mondjuk éppen szintén beteg. Azt olvastam, hogy a covid koraszülést okoz, nekem ígyis túl gyakran van keményedésem, nem örülnék neki ha hazahozná a covidot a férjem, bár nyilván máshol is elkaphatjuk. A férjem el van különülve a szobába pár napja mert amikor még nem tudtok, hogy az anyukája covidos bent volt nála.

Ti mennyire díjaznátok, hogy bemegy most hozzá? Nem félnétek, hogy hazahozza vagy ez már csak engem érdekel?

2023. nov. 15. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

Terhesen lettem covidos, 41. hétre született a gyerek. Ismerősi körben senkinek se volt koraszülés miatta.

Gondolom vizsgálatokra se jársz a kórházba, hiszen ott is jó eséllyel összeszeded. Meg a nagyobb gyerek is hazavisz mindent, akkor szülésig ő se megy közösségbe?

2023. nov. 15. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyenkor mindig a másik oldalt is nézem. Nekem hogy esne, ha valamelyik fiam nem látogatna meg a kórházban azért, mert a menyem nem helyesli…. Anyósod tényleg nincs jól, neked pedig nem lesz bajod még ha haza is hozza a férjed (28 hetesen voltunk covidosak, 41+2-re indult, egészséges). Arcon is köpném magam, ha a férjem miattam nem látogatná az anyját az esetleges utolsó napjaiban.
2023. nov. 15. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
A nagyot is elkülöníted remélem, hiszen ő is beteg..
2023. nov. 15. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te nem mennék be édesanyádhoz?
2023. nov. 15. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Te meglatogtanad az anyukadat?

Vagy mit szólnál ha a fiad nem látogatna meg ilyen helyzetben?

Még én is mennék a férjemmel.

Nagymamám kórházba került mikor terhes voltam, fel se merült hogy nem megyek be.

2023. nov. 15. 18:52
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Ne légy elmeroggyant, mert könnyen lehetsz egyedülálló anya.
2023. nov. 15. 23:01
 17/20 anonim válasza:
12%
Lol,még vannak,akik még mindig rettegnek a kamvidtól és nem gyanakszanak a holtásra?Komoly!
2023. nov. 18. 00:16
 18/20 anonim válasza:
13%

Szerinted honnan lett autoimmun betegsége,hm?Tippelj!

(Holtás)

2023. nov. 18. 00:18
 19/20 anonim válasza:
29%
A kérdező tipikus mintapéldája azoknak,akiknek halvány gőzük sincs a biológiáról és mindent elhisznek az "orvosoknak".
2023. nov. 18. 00:20
 20/20 anonim ***** válasza:
78%
17es még mindig vannak birka konteósok akik azt hiszik a zoltás rossz és a föld lapos? Komoly...
2023. nov. 18. 04:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!