A férjem a covidos anyukáját akarja meglátogatni, mert kórházban van. Ti mit szólnátok hozzá? 24 hkm
Nincs jól szegény anyósom, elég kemény autoimmunbetegséget diagnosztizáltak nála, a veséji szinte már leálltak, vizesedik, levegőt nem kap rendesen, erre még a covidot is összeszedte a kórházban.
Én 24 hetes terhes vagyok és van itthon egy ovis nagytesó, aki mondjuk éppen szintén beteg. Azt olvastam, hogy a covid koraszülést okoz, nekem ígyis túl gyakran van keményedésem, nem örülnék neki ha hazahozná a covidot a férjem, bár nyilván máshol is elkaphatjuk. A férjem el van különülve a szobába pár napja mert amikor még nem tudtok, hogy az anyukája covidos bent volt nála.
Ti mennyire díjaznátok, hogy bemegy most hozzá? Nem félnétek, hogy hazahozza vagy ez már csak engem érdekel?
Terhesen lettem covidos, 41. hétre született a gyerek. Ismerősi körben senkinek se volt koraszülés miatta.
Gondolom vizsgálatokra se jársz a kórházba, hiszen ott is jó eséllyel összeszeded. Meg a nagyobb gyerek is hazavisz mindent, akkor szülésig ő se megy közösségbe?
Te meglatogtanad az anyukadat?
Vagy mit szólnál ha a fiad nem látogatna meg ilyen helyzetben?
Még én is mennék a férjemmel.
Nagymamám kórházba került mikor terhes voltam, fel se merült hogy nem megyek be.
Szerinted honnan lett autoimmun betegsége,hm?Tippelj!
(Holtás)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!