Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti anya állandóan...

Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.

Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.

dec. 13. 07:55
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%
Metrón, vonaton, villamoson nők szoknyája alá random telóval videózó ember vagyok. Sohase fogtok megtalálni.
dec. 14. 22:36
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

#41 nyilván kamu, de ezzel még viccelni is sz*r..

Ha van lányod, (vagy ha lesz) gondolj bele, milyen érzés lenne ha a te lányoddal csinálnák ezt.

Nincsenek rá szavak mennyire undorító dolog ez.

dec. 15. 08:03
 43/44 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nem vicc, egy nő posztolta még nyáron, hogy egy tizenéves lány ült a metrón miniszoknyában, egy 30 körüli pasas aláfotózott és mikor leszállt, odaazólt a csajnak, hogy fel lesz téve a netre, mert mutogatja magát.

Utána a kiscsaj, kb. 15 éves percekig zokogott és senki nem tett semmit.

dec. 15. 11:21
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Pusztuljon meg az ilyen féreg....

Elképesztő milyen világban élünk, ilyen "férfiak" járnak köztünk.

Egyszer egy ilyen undormány az én seggemet is megfogta a villamoson, amikor mégcsak 14 éves voltam kb. Nadrágban voltam, semmi extra nem volt rajtam, egy gyerek voltam. Sírva szálltam le. Hányinger.

dec. 15. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!