Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti anya állandóan...

Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.

Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.

dec. 13. 07:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem jel a fiúknak. Nyílván valamivel feltűnőbb mert mostanában a legtöbben nadrágot hordanak, de nem mondanám kifejezetten felhívásnak.

Viszont vannak dolgok amikhez tényleg jobb lehet egy nadrág

Mondjuk ha természetben vagy ami csak megesik néha hisz osztálykirándulások még vanank, vagy kertészkedsz ha van kertetek.

Anyud szerintem most csak kifejezetten a hideg miatt kéri a nadrágot mert nem hiszi hogy a szoknya kellően véd a hideg ellen.

dec. 13. 09:38
 12/44 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom mit szólna anyukád ha Angliában lennél diák, ahol kötelező az egyenruha a lányoknak miniszoknyával még a leghidegebb hónapokban is. Persze lehet nadrágot is húzni, de nem az a jellemző
dec. 13. 09:58
 13/44 anonim ***** válasza:
13%
Tök gáz mindig szoknyában járni.
dec. 13. 10:13
 14/44 anonim ***** válasza:
82%
Az a gáz, ha valakinek az öltözködési preferenciáit minősíted
dec. 13. 10:17
 15/44 babyboom567 ***** válasza:
93%
Nagymamám tavasszal halt meg nagyon nagyon öreg volt,és soha életében nem hordott nadrágot.Nyugodtan állj ki az elképzeléseid mellett,ha neked a szoknya a komfortos.Mondom ezt úgy,hogy én egy fiús nő vagyok,a hideg ráz a szoknyától, szerintem 3 évesen volt szoknya rajtam utoljára, amikor nem érdekelt mi van rajtam(meg érettséginél, de az kötelező volt,tehát kb 30 éve nem volt még a kezemben sem szoknya,nemhogy rajtam).Egyet tegyél meg légyszi.Ha lányod lesz valamikor,és nadrágos lesz,kérlek emlékezz erre a helyzetre amibe most anyukáddal vagy,és ne erőltesd a szoknyát légyszi!
dec. 13. 11:15
 16/44 anonim ***** válasza:
15%
Félti a nunádat. 🙄
dec. 13. 12:31
 17/44 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tetszene ha a párom szoknyás lenne inkább. Szerintem semmi gond nincs vele, ha megfelelő öltözet van alatta.
dec. 13. 12:54
 18/44 anonim ***** válasza:
88%

Én is volt egy idő, hogy szoknyában voltam még a -8 fokban is.

Mi van abban? Thermoharisnya, hosszúszárú csizma, kabát és máris nem fázik az ember.

Persze, vannak, akik szerint ez elképzelhetetlen - anyádnak meg mondd meg, hogy a felfázást azt nem a hideg okozza, hanem húgyuti fertőzés.

dec. 13. 13:43
 19/44 anonim ***** válasza:
92%

Az meg, hogy "jel a fiúknak" - mire?

MErt engem pl futás közben akartak megerőszakolni, pedig ott aztán rhadt kívánatos vagyok :D macinaci bő póló, izzadva :D

dec. 13. 13:44
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
7, igen, szerencsére nem ott élünk. Ezért simán kiröhöghetlek és azt vehetek fel, amit akarok.
dec. 13. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!