Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti anya állandóan...

Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.

Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.

dec. 13. 07:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy nőn ruha vagy szoknya van rögtön ki van öltözve,sokak szerint.

Tegnap farmerben fáztam,a buszon rá kellett ülni y mellényemre,hogy ne fázzak fel.Ha harisnyában és szoknyában lettem volna fel ennyire nem fázok.

Dugni nadrágban is lehet,szerintem zavarja,hogy nőies vagy.Lehet féltékeny is.Főleg,ha csúnya,alaktalan.Sajnos sok ilyen van.

dec. 13. 16:23
 22/44 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem kérdezed meg?

Ha túl rövid vagy vékony anyagú bodycon és/vagy nem viselsz hozza időjárásnak megfelelő harisnyat, nekem az lenne ok, hogy lebeszéljelek illetve arrafelé tereljelek, hogy időnek megfelelő változatot viselj.

Kislányom (csak 9) pl: szereti a szoknyát, de utálja a harisnyát, így télen nyilván nem ajánlom neki, nyáron pedig hord alá safety shortot, mert csak úgy tud játszani benne.

dec. 13. 18:21
 23/44 anonim ***** válasza:
4%

Szoknya alá is lehet harisnyát felvenni, de szerintem sem lehet kikerülni a nadrágot teljesen. Van kövér ismerősöm, ő nem tud nadrágot hordani, cicanadrág vagy harisnya és szoknya, vagy ezek a hosszabb egyberuhák.

Egyébként a felfázásnak ehhez semmi köze, azt baktérium okozza, gyerekként én is bevettem, a ne ülj hideg kőre szöveget. De például gondolom tesiórán is nadrágban kell lenned.

Azt tudnám mondani, örülj, hogy "csak" ennyi gondod van anyukáddal. Tényleg nagyon kevesen járnak csak szoknyában mindig, mindenhova, nem úszod meg a nadrágot, diákmunkázni is tudsz szoknyában?

dec. 13. 18:59
 24/44 A kérdező kommentje:
Igen tudok. Diákmunkán egy étteremben szoktam lenni, mint pincérsegéd. Az csak annyi, hogy tányérokat kell leszednem a vendégek után és visszavinni a konyhára.
dec. 13. 19:22
 25/44 anonim ***** válasza:
33%

Tini koromban azért fáztam fel,mert egy órát ültem a jéghideg kövön.Én voltam a hülye.Utána több mint fél évig,ha csak pár percre hidegre ültem,még nyáron is,felfáztam.Most is igy van.Nem tudok leülni sehova még öt percre sem,mert előjön,25 év mulva is.

Ma este egy 50 denes harisnyában,szoknyában nem fáztam úgy,mint tegnap a napsütésben farmerban.

Anyád csak kötekszik.Szerintem nem akarja,hogy a fiúk megnézzenek.Azért nincs minusz 10 fok,mint régen,hogy ne lehessen télen is szoknyában lenni.

Ugysem fogja megmondani mi baja van.Hordd azt,amit te szeretnél.A halálom,amikor valakit a ruhái miatt basztatnak.

dec. 13. 22:07
 26/44 anonim ***** válasza:
60%

"Tini koromban azért fáztam fel,mert egy órát ültem a jéghideg kövön.Én voltam a hülye.Utána több mint fél évig,ha csak pár percre hidegre ültem,még nyáron is,felfáztam.Most is igy van.Nem tudok leülni sehova még öt percre sem,mert előjön,25 év mulva is."

Pedig hidd e, hogy nem ezért fázol fel, nekem is ezt mondták gyerekként! Én például termál fürdőben kaptam el, de baktérium okozza, semmi köze hozzá a kőnek! Ha egyszer nem lett jól kikezelve, előjöhet, nőknél gyakori, főleg tanga stb. viselése is fokozza, szexuális úton stb.....

dec. 13. 22:13
 27/44 anonim ***** válasza:
11%
25 év alatt ki lett jól kezelve.Semmi gondom nem volt két éve,egy öt perces útra ültem be a kocsiba,a jeghideg ülésre,délitan már rossz volt pisilni.Ha tovább ülök,mehettem volna visdza az orvoshoz gyógyszerért.Igy még sikerült házilag kikezelni magam.Ismerem a testem,ha haza gyalogoltam volna,nem lett volna semmi bajom.
dec. 13. 22:24
 28/44 anonim ***** válasza:
66%
Az autó ülésétől, ami nem jéghideg, senki nem fázik fel, de nekem mindegy, csak hozzákapcsolod.
dec. 13. 22:26
 29/44 anonim ***** válasza:
20%
Jó,akkor én vagyok a hülye,te jobban tudod,hogy működök.
dec. 13. 22:28
 30/44 anonim ***** válasza:
80%
Ez biológia....
dec. 13. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!