Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?
Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.
Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.
32-es véletlenül lepontoztalak.Igen,a hidegtől hugyuti panaszaim lesznek,és ha nem sikerül időben kikezelni,akkor nőgyógyászati.
Bocsi kerdező,eltértünk a targytól.
A szoknyaviselésnek vannak hátrányai.
1 éve hallottam talán először, hogy van Pesten egy új trend, hogy metrón, villamoson, buszon, vonaton pasik random telóval befotóznak, bevideóznak a szoknya alá.
Ez még egy dolog lenne, ha csak magát boldogítaná vele otthon, de van egy weboldal, amin ezeket megosztják és direkt az a lényege, hogy ne ribizkék legyenek, hanem átlagos lányok. Ezt ilyen nőgyűlölő, incel férfiak működtetik, megalázás a célja.
Lehet, anyud csak félt téged, bár ha bokáig érő szoknyákban jársz, akkor nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!