Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti anya állandóan...

Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.

Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.

dec. 13. 07:55
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
33%
Az.Mint az értelmezés és gondolkozás is.Se a tanga,se a rommá kúrás,esetleg több partnerrel nem okoz gondot.De egy honapokig nem használt,szerelőnél lévő kocsi ülése,ami jéghideg volt kitolt velem.De most megnyugodtam,mert te sokkal jobban ismered a testem,mint én.
dec. 13. 22:38
 32/44 anonim ***** válasza:
39%
30 hidegben gyengül a szervezet védekező képessége, tehát ha hidegre ül, azért tudnak elszaporodni a bacik mert nem tudsz ellene védekezni, szükülnek az erek stb. Teljesen meg nem tudod kikerülni őket, mindenhol ott vannak.
dec. 13. 22:47
 33/44 anonim ***** válasza:
35%

32-es véletlenül lepontoztalak.Igen,a hidegtől hugyuti panaszaim lesznek,és ha nem sikerül időben kikezelni,akkor nőgyógyászati.

Bocsi kerdező,eltértünk a targytól.

dec. 13. 23:15
 34/44 anonim ***** válasza:
5%
lehet, hogy ronda a lábad. nem akarja a szemedbe mondani, de így célozgat rá...
dec. 14. 08:00
 35/44 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem. Többen is megdicsérték már a lábaimat.
dec. 14. 08:21
 36/44 anonim ***** válasza:
86%
akkor nem tudom. kérdezd meg tőle
dec. 14. 08:23
 37/44 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy úgy vágok vissza anyának, hogy megkérdezem tőle, hogy a tanga ötven évesen mennyire praktikus?
dec. 14. 09:13
 38/44 anonim ***** válasza:
73%
Csak féltékeny a fiatalságodra.
dec. 14. 09:18
 39/44 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként vannak ilyenek, enyém is az, tönkreteszi... Meg azt képzeli, bárhova elmegyek, biztos dugatom magam gruppenben, pedig elmúltam már 18 régen... Meg ő soha nem tetszett senkinek, ezért "ribnc" vagyok. Nekem régen a shortot sem engedte, csak térdnadrágot, meg szoknyát egyáltalán nem, nyáron sem.
dec. 14. 10:58
 40/44 anonim ***** válasza:
23%

A szoknyaviselésnek vannak hátrányai.

1 éve hallottam talán először, hogy van Pesten egy új trend, hogy metrón, villamoson, buszon, vonaton pasik random telóval befotóznak, bevideóznak a szoknya alá.

Ez még egy dolog lenne, ha csak magát boldogítaná vele otthon, de van egy weboldal, amin ezeket megosztják és direkt az a lényege, hogy ne ribizkék legyenek, hanem átlagos lányok. Ezt ilyen nőgyűlölő, incel férfiak működtetik, megalázás a célja.

Lehet, anyud csak félt téged, bár ha bokáig érő szoknyákban jársz, akkor nem biztos.

dec. 14. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!