Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?
Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.
Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.
te írtad le a választ...
"felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók"
Ezt tőle kéne megkérdezni.
Én szintén gyakran hordok szoknyát ilyen időben is, vastag harisnya kell alá és ennyi,úgy nem fogsz felfázni.
Léteznek olyan harisnyák amik sokkal melegebbek mint a nadrágok például. Nekem van olyan thermo harisnyám ami még -10 fokban is szigetel annyira hogy ne fázzak benne, meg persze magas szárú csizmát hordok olyankor.
Én is szoknyás vagyok, mindig is az voltam gyerekkoromtól kezdve. Nekem talán csak 2 db farmernadrágom van ha tényleg olyan helyre megyek ahol az praktikusabb, itthon is van 2-3 melegítő nadrágom meg 1-2 rövid, de alapból itthon is szoknyát hordok nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!