Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért erőlteti anya állandóan...

Miért erőlteti anya állandóan a nadrágot?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban szoknyás voltam, ezt 17 évesen se nőttem ki! Amikor csak tehetem, még ilyenkor télen is szoknyában, vagy ruhában 👗 vagyok. Nadrágban nincs komfort érzetem, egyszerűen nem érzem jól magam. De anya állandó jelleggel piszkál, hogy felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók.

Elhiszem, hogy jót akar, de majdnem nagykorúként szerintem el tudom, dönteni, hogy nekem mi a jó. Ráadásul a ruháim nagy többségét magam diákmunkás keresetemből veszem, szóval még azt se róhatja fel, hogy az ő pénzét költöm.

dec. 13. 07:55
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
8%

te írtad le a választ...

"felfázok, meg hogy ez egy jel a fiúknak, nem áll jól mindig a szoknya és hasonlók"

dec. 13. 07:59
 2/44 anonim ***** válasza:
6%
Gondolom nem állandóan erőlteti, csak hideg időben. Miért hazudsz?
dec. 13. 08:03
 3/44 A kérdező kommentje:
Nyáron is volt rá példa, hogy ajánlotta a shortot.
dec. 13. 08:13
 4/44 anonim ***** válasza:
12%
3-as, mert gondolom hegyet mászni indultál. Tényleg van, amikor sokkal praktikusabb a nadrág, és a felfázás is jogos, ha nejlonharisnyával hordod ilyen időben a miniszoknyát.
dec. 13. 08:16
 5/44 A kérdező kommentje:
Van téli szoknyám és vastag harisnyanadrágom is. Hegyet se fogok mászni, úszni jobban szeretek. Mini szoknyát csak nyáron viselek.
dec. 13. 08:25
 6/44 anonim ***** válasza:
95%

Ezt tőle kéne megkérdezni.

Én szintén gyakran hordok szoknyát ilyen időben is, vastag harisnya kell alá és ennyi,úgy nem fogsz felfázni.

dec. 13. 08:25
 7/44 anonim ***** válasza:
13%
Tök ciki mindig szoknyában járni. Nekem pasiként égő lenne egy olyan csaj, aki nem hord nadrágot, csak szoknyát. Nem a múlt században élünk!
dec. 13. 09:04
 8/44 anonim ***** válasza:
88%

Léteznek olyan harisnyák amik sokkal melegebbek mint a nadrágok például. Nekem van olyan thermo harisnyám ami még -10 fokban is szigetel annyira hogy ne fázzak benne, meg persze magas szárú csizmát hordok olyankor.

Én is szoknyás vagyok, mindig is az voltam gyerekkoromtól kezdve. Nekem talán csak 2 db farmernadrágom van ha tényleg olyan helyre megyek ahol az praktikusabb, itthon is van 2-3 melegítő nadrágom meg 1-2 rövid, de alapból itthon is szoknyát hordok nyáron.

dec. 13. 09:13
 9/44 anonim ***** válasza:
94%
Én is imádom a szoknyákat és minden évszakra vannak megfelelő darabok. Az a mondat, hogy "ez egy jel a fiúknak" arra utal, hogy ezt ő túl csábítónak tartja és ne akarja, hogy érdeklődjenek utánad a fiúk/férfiak. Lehet prűd, lehet rossz tapasztalat a háttérben vagy csak úgy nevelték, hogy nem illik szoknyában hivalkodónak lenni. Emiatt ne változtass az öltözködéseden, de beszélj vele határozottan, amikor rád szól újra.
dec. 13. 09:14
 10/44 anonim ***** válasza:
89%
Van téli szoknya (nekem is van, bár nagyon ritkán hordom) és vastag harisnya. Ezekben ugyanúgy nem fogsz megfázni, mint nadrágban. Ráadásul hideg sincs. Anyád járjon nadrágban, ha ő azt szereti, te meg abban, amiben neked komfortos.
dec. 13. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!