Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellemetlenül éreznéd magad...

Kellemetlenül éreznéd magad gyerekként emiatt?

Figyelt kérdés

Már 17 éves a lányom.

Eléggé sokat olvas ő is és én is. Mikor meg akarom lepni mindig megnézem moly-on a kívánság listáját. Na a lényeg, hogy az elmúlt időben felkerült neki rá jó pár darab dark romance könyv.

Én hatalmas rajongója vagyok ennek a műfajnak. Rengeteg könyv megvan ebből.

Szerintetek szólhatok neki, hogy a személyes könyvespolcom ezek megvannak és nyugodtan olvassa el amelyiket szeretné. Nem lesz ciki neki?

dec. 12. 18:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20, Kérlek, értelmezd, amit írtam.

Nem azt mondtam, hogy egy felnőtt nő ne olvasson olyan könyvet, amit akar, akár dark romance-ot is.

Fentebb valaki a dark romance zsánert alkonyat-jellegű tininyálnak titulálta. Én erre reagáltam. Hogy a két zsáner távolról sem fedi egymást, és iszonyú veszélyes úgy kezelni, mintha ugyanaz lenne. Mert te felnőtt nőként kellő élettapasztalattal tudsz különbséget tenni, egy kiskamasz még nem. És iszonyú káros az, hogy a dark romance-ok bántalmazó férfikarakterei vannak romantikus ideálnak beállítva.

dec. 14. 00:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Ő tudja, hogy te olvasod a kívánságlistáját? Ha igen, szólj neki nyugodtan, illetve azt nem értem, ő miért nem tudja h mi van a könyvespolcodon? 17 éves, már olvashat gyakorlatilag bármit, ha te elég érettnek látod, akkor engedd oda.
dec. 15. 08:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha molyon fent vannak, akkor ott szerintem publikus a kívánságlista. Legalábbis a követettjeimét látom.
dec. 15. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!