Kellemetlenül éreznéd magad gyerekként emiatt?
Már 17 éves a lányom.
Eléggé sokat olvas ő is és én is. Mikor meg akarom lepni mindig megnézem moly-on a kívánság listáját. Na a lényeg, hogy az elmúlt időben felkerült neki rá jó pár darab dark romance könyv.
Én hatalmas rajongója vagyok ennek a műfajnak. Rengeteg könyv megvan ebből.
Szerintetek szólhatok neki, hogy a személyes könyvespolcom ezek megvannak és nyugodtan olvassa el amelyiket szeretné. Nem lesz ciki neki?
Egy őszinte anya-lánya kapcsolatban (legalábbis én valahogy az anyának érezlek) még a szex sem tabu téma, nemhogy ez. Nem a Facebookjára írod ki, hogy helló, én is ezeket olvasom.
Szerintem tök jó, ha egyezik az ízlésetek, lehet, pont ezért nem lesz neki ciki, nem kell szégyellnie, mit szeret.
A 4-es szerint aki könyvmoly, az csak a középkorból itt maradt, "már értékes" könyveket olvashatja, modernebbet meg, mert azzal lejáratja magát.
Pedig bármilyen hihetetlen is, az emberek ízlése nem a kortól függ, és nem is attól, mennyire szeret olvasni, illetve hogy milyen sokat olvas.
Én pl közel 70-hez olvasok mindenféle témát, nyitott vagyok rengeteg mindenre, nem csak a klasszikusokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!