Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellemetlenül éreznéd magad...

Kellemetlenül éreznéd magad gyerekként emiatt?

Figyelt kérdés

Már 17 éves a lányom.

Eléggé sokat olvas ő is és én is. Mikor meg akarom lepni mindig megnézem moly-on a kívánság listáját. Na a lényeg, hogy az elmúlt időben felkerült neki rá jó pár darab dark romance könyv.

Én hatalmas rajongója vagyok ennek a műfajnak. Rengeteg könyv megvan ebből.

Szerintetek szólhatok neki, hogy a személyes könyvespolcom ezek megvannak és nyugodtan olvassa el amelyiket szeretné. Nem lesz ciki neki?

ma 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz ciki, valószínűleg örülni is fog.
ma 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem sem ciki, de ha annak érzed, egyszerűen hagyd ott vmelyik asztalon a könyvet mintha te épp ezt olvasnád.. ;) ha "ráharap" mutathatod neki, hogy van még ilyen könyved.. és megmutatod neki mik..
ma 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy őszinte anya-lánya kapcsolatban (legalábbis én valahogy az anyának érezlek) még a szex sem tabu téma, nemhogy ez. Nem a Facebookjára írod ki, hogy helló, én is ezeket olvasom.

Szerintem tök jó, ha egyezik az ízlésetek, lehet, pont ezért nem lesz neki ciki, nem kell szégyellnie, mit szeret.

ma 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
Könyvmolyként nem tudom elhinni, hogy felnőtt, érett nő a dark-romance rajongója.....
ma 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Akkor ne hidd el :D

ma 20:10
 6/13 A kérdező kommentje:
4#- mi ezen a hihetetlen?
ma 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es szerint aki könyvmoly, az csak a középkorból itt maradt, "már értékes" könyveket olvashatja, modernebbet meg, mert azzal lejáratja magát.

Pedig bármilyen hihetetlen is, az emberek ízlése nem a kortól függ, és nem is attól, mennyire szeret olvasni, illetve hogy milyen sokat olvas.

Én pl közel 70-hez olvasok mindenféle témát, nyitott vagyok rengeteg mindenre, nem csak a klasszikusokra.

ma 20:50
 8/13 anonim válasza:
67%
Én is 17 vagyok és imádok olvasni, de ha az anyukám letenné elém egy dark romance könyvet, hogy nagyon tetszett neki és olvassam el én is, szerintem hülyének nézném, mert valahogy nálunk hülyén jönne ki. De ez nem azt jelenti, hogy a te lányod is így reagálna, szerintem ez attól függ milyen nálatok a kapcsolat.
ma 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Hagyj elöl pár könyvet. Ha rákérdez, mondd, hogy van több is, szereted őket.
ma 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Jaj, négyes, tudhatnád, hogy egy ilyen válaszért szét fognak szedni.
ma 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!