Jogosan akadtam ki apámra? 16l
Apám a depressziója és más betegségei kiatt egy beforduló, bunkó ember lett. Olyab mint egy lakótárs, soha nem beszélget velem, se anyámmal ha beszél is akkor is csak annyit amíg lebsz valamiért amit csináltam akár az én hibám akár nem. Egy jó fél éve hozzám se szólt. Az is szerintem gonosz és kiakasztó hogy magának bevásárol de ránk nem is gondol ha vesz valami csokit meg se kínál minket ha kérünk tőle valamit hogy menjen már orvoshoz akkor kiakad hogy hát ő egy gyógyíthatatlan beteg ember és nem fog rajta segiteni egy kezelés sem. (Semmi súlyos problémája nincs. Arcidegbenulása de nem is a nagyon súlyos állapot teljesen érthetően beszél)
Csütörtökön viszont nagyon kiakadtam rá. Későn járok táncra az oktogonhoz ami ugye nem a legjobb környék. Anyám szokott kísérni mert nem szeretek a sötétben egyedül járkálni a 4/6-os vili meg minden miatt. Anyám betegen jött haza mondta hogy ma nem fog elkisérni menjek egyexül, ha jobban van jön értem. Mondom ha rosszul vagy akkor nem kell tudok menni egyedül is nem arról van szó. Apam rögtön idegesen ahogy mindig mondta hogy kísér. Nem örültem neki mert mindig befeszül és ideges lesz de mondom oké, akkor 2es metró,4/6, és oktogon,mert ez igy max 15 perc és gyorsan oda lehet érni. Apám mondta hogy ő nem fog metróra ülni mert nem szereti(ugye 2 héttel ezelőtt beragadt a metró ez kiakasztotta apámat) mondom jó akkor autóval megyünk vagy hogyan. Mert ha nem így megyünk el fogunk késniés én tudok egyedül is menni hiába mondtam neki.
De Nem jött be. Körbeutaztuk az egész várost így kb az örstől a 75ös troliig utána átszállással a 72rs troliig, és végül 1es metróval mentünk oktogonra. Nem mondom ideges voltam mert a vacsorámat nem tudtam nyugodtan megenni és még késtem is az órámról. + dolog hogy tánc közben megjött és nagyon rosszul lettem mert nekem ilyenkor nagyon szokott fájni. Az egyik táncos meg isbkérdezte hogy " baszki jól vagy szarul nézel ki tudsz te így táncolni?" Le is ültetett nagyon aggodtak értem, a tanárok mentőt akartak rám hívni. Vettem be gyógyszert vártam a hatását, ültem és csak ittam a vizemet. Nagyjából a kb 20 fős csoportbol legalább 7-10 ember jött oda megkérdezni hogy tud e segíteni
Akikor vége volt az órának akkor mindenki újra megkérdezte jobban vagxok e. Ezt szeretném nagyon kihangsúlyozni. Kimentem apámhoz és mondtam neki hogy megjött, görcsölök, rpsszul vagyok kérlek a rövidebb úton menjunk. De nem, megint a hosszú úton mentünk haza le se szarta hogy rosszul vagyok, mlndta nen sokkal rövidebb ez az út se. A másik hogy későn vannak az órák és ilyebkor minél hamarabb haza akarok érni hogy ne leygek fáradt másnap suliban. Jogosan akadtam ki?
TE miért nem mész terápiára?
Ember, azért nem megy apád sem, mert nulla motivációja van. Te így akarod leélni az életedet? Nyomorult ki szorongó senkiként, aki a gyk-n hisztizik az apjára?
Edzés közben jött meg? Hú, nahát. Nőgyógyászhoz elmenni smafu? Mert a szűrésekre évente kellene menni, ha meg mentőhívás gyanúja merül fel, mert olyan rosszul vagy, akkor pláne el kellene menni. Vagy nem érdekel az egészséged?
Bro most írtam le hogy járok terápiára xdddd
Azt is az előbb írtam le hogy nőgyógyászhoz is mentem és mondta hogy ebben a korban ez normális. Mivel nem élek szexuális életet azt mondga nem kell szűrésre járnom évente. Edzés közben jött meg. Igen, ez ilyen, van hogy pontatlan de ettől nem leszel beteg ember lol.
Addig mész, amíg nem derül ki az oka. Amikor annyira rosszul vagy, hogy mentőt hívnának rád, az nem normális. Keress másik nődokit.
Anyád meg rakja ki akkor apádat. Vagy ő is ide jár nyavalyogni?
Képzeld, nem mutatja azonnal a válaszokat 😱 most mi lesz!
Anyáddat tárgyalj, neki kell dönteni. De ha annyira nem képes a kedves anyuci, hogy elvigyen egy rendes orvoshoz, akkor ne sok jót várj tőle.
Szűrésre meg nem csak akkor mész, ha szexelsz.
Remélem anyuka mihamarabb elválik a családi életet megkeserítő apukájától
Amúgy meg mi az a 63as válaszban hogy nincs az apának motivációja. Sajnálni kéne vagy megérteni
Igenis lenne motivációja a családja és a lánya de ez nem elég neki
Ha ők nem elegek apukanak hogy motivált legyen és elkezdje a gyógyulás folyamatát akkor nehogy már majd az anya és a lánya hozza le neki a csillagot az égről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!