Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtam ki anyámra...

Jogosan akadtam ki anyámra amiért feleslegesen kidobta az összes karácsonyi díszünk?

Figyelt kérdés

Ma végre nekiakartam állni dekorálni(mert anyám 24.én reggel szokott) erre anyám közli hogy kidobta az összes díszünket.

Ezeknek a díszeknek a kb 3/4ét csak tavaly vettük,és kb egy hétig se használtuk, konkrétan vadiújak voltak.

Tavaly barátnőmmel 3-4 órát töltöttünk csak azzal al hogy átselejteztük a díszeket és kidobtuk ami már nem volt normális. Sőt volt olyan a díszek közt amit még én vettem magamnak...

Annyira zavar ez a rohadt pazarlás, semmivel nem tudta megindokolni miért dobta őket ki,mert tavaly ő választotta mindent és karácsonykor mindenkinek dicsekedett velük.

Nem tudom hány tízezer ment így a kukàba főleg hogy volt köztük öröklött dísz,meg olyan amiket én/a rokainaim készítettek...

Ami maradt az egy égő sor és 2db függődísz...és a helyhiányra se foghatja mert levihette volna azt a 2 zacskót a garázsba.

2020. dec. 20. 17:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%

Jogosan. Én is kiakadtam volna.

Mit hozott fel a mentségére?

2020. dec. 20. 17:29
 2/29 anonim ***** válasza:
99%
De anyukád mit mondott, hogy most mivel lesz díszítve a fa?
2020. dec. 20. 17:29
 3/29 anonim ***** válasza:
96%
Anyukád mivel akarja díszíteni a fát? Nincs vmi mentalis betegsége, ami ezt a cselekedetet megmagyarázná?
2020. dec. 20. 17:33
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Tudat alatt van benne valami karácsonyellenesség, lehet, hogy túl sok teendő szakadt a nyakába az elmúlt években ezzel kapcsolatban. Ezzel együtt én is szomorú lennék.
2020. dec. 20. 17:36
 5/29 anonim ***** válasza:
87%
Hihetetlen
2020. dec. 20. 17:39
 6/29 Savlekotő ***** válasza:
75%
Jelzés hogy tele lett a töke valamivel,lehet pont veletek.
2020. dec. 20. 18:00
 7/29 anonim ***** válasza:
12%
Most akartál karácsonyfát díszíteni? Szenteste mi lesz, húsvéti tojást festesz?
2020. dec. 20. 18:06
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Jogosan, de nem tudni, így mivel akarja dísziteni a fát.
2020. dec. 20. 18:08
 9/29 A kérdező kommentje:
Kijelentette hogy holnap menjek el ÉN díszt venni... fantasztikus ezért buszozzak nagy szatyrokkal a város másik végére. Legszívesebben azt mondanám hogy oldja meg ahogy akarja az ő hülyesége volt.
2020. dec. 20. 18:11
 10/29 Savlekotő ***** válasza:
91%
Ne menj el,nem miattad kell venni,kettő minek hogy kidobja azt is? Gondolom csak balhét akart provokálni mert más a baja,ezt ti tudjátok,máskor minden happy nálatok is ugye?
2020. dec. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!