Jogosan akadtam ki anyámra amiért feleslegesen kidobta az összes karácsonyi díszünk?
Ma végre nekiakartam állni dekorálni(mert anyám 24.én reggel szokott) erre anyám közli hogy kidobta az összes díszünket.
Ezeknek a díszeknek a kb 3/4ét csak tavaly vettük,és kb egy hétig se használtuk, konkrétan vadiújak voltak.
Tavaly barátnőmmel 3-4 órát töltöttünk csak azzal al hogy átselejteztük a díszeket és kidobtuk ami már nem volt normális. Sőt volt olyan a díszek közt amit még én vettem magamnak...
Annyira zavar ez a rohadt pazarlás, semmivel nem tudta megindokolni miért dobta őket ki,mert tavaly ő választotta mindent és karácsonykor mindenkinek dicsekedett velük.
Nem tudom hány tízezer ment így a kukàba főleg hogy volt köztük öröklött dísz,meg olyan amiket én/a rokainaim készítettek...
Ami maradt az egy égő sor és 2db függődísz...és a helyhiányra se foghatja mert levihette volna azt a 2 zacskót a garázsba.
Jogosan. Én is kiakadtam volna.
Mit hozott fel a mentségére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!