Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtam ki anyámra...

Jogosan akadtam ki anyámra amiért feleslegesen kidobta az összes karácsonyi díszünk?

Figyelt kérdés

Ma végre nekiakartam állni dekorálni(mert anyám 24.én reggel szokott) erre anyám közli hogy kidobta az összes díszünket.

Ezeknek a díszeknek a kb 3/4ét csak tavaly vettük,és kb egy hétig se használtuk, konkrétan vadiújak voltak.

Tavaly barátnőmmel 3-4 órát töltöttünk csak azzal al hogy átselejteztük a díszeket és kidobtuk ami már nem volt normális. Sőt volt olyan a díszek közt amit még én vettem magamnak...

Annyira zavar ez a rohadt pazarlás, semmivel nem tudta megindokolni miért dobta őket ki,mert tavaly ő választotta mindent és karácsonykor mindenkinek dicsekedett velük.

Nem tudom hány tízezer ment így a kukàba főleg hogy volt köztük öröklött dísz,meg olyan amiket én/a rokainaim készítettek...

Ami maradt az egy égő sor és 2db függődísz...és a helyhiányra se foghatja mert levihette volna azt a 2 zacskót a garázsba.

2020. dec. 20. 17:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
5%
Érdekes. Biztos fáradt az anyukád.
2020. dec. 20. 18:36
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Én biztos nem mennék diszeket venni, föleg ezek után. Ez egy ilyen emlékezetes karácsony lesz.
2020. dec. 20. 18:37
 13/29 anonim ***** válasza:
97%

Es ovodasnak erzed magad vagy mi?!

Mond meg anyadnak, oldja meg ő, kidobta igy jart. Menjen vegyen ujjakat ő.

Te nem menj sehova, sőt ne is diszits fat!

2020. dec. 20. 18:48
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Túrórudika :D 18-19-én nfeldíszítjük a fát. Nekem meg azoktól van herótom, akik 24-én feldíszítik és 26-án már le is bontják. Meg a műfenyősöktől..

Csak hogy értsd: mindenki úgy csinálja, ahogyan NEKI megfelel. Vélemény lehet, de érdemes megtartani, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt meg magad járatod le, hogy ezen pörögsz.

A kérdésre próbálj meg válaszolni. MEg arra, miért vagy még 4.Adventkkor is savanyú.

Kérrdező:anyukád mivel indokolta? Egyéb esetben is vannak ilyen hirtelenségei? Mi a hozzáállása alapból a Karácsonyhoz? Ezek ismerete nélkül kb ezer oka lehet a viselekdésének. Mind okkal, mind ok nélkül.

2020. dec. 20. 18:50
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, megmondtam volna, hogy akkor pótolja ki saját maga. Úgy őszintén, ha van barátnőd, miért cseszed el a szeretet ünnepét egy ilyen intrikus, klimaxos nőre, aki ennyire nincs tekintettel a másikra?
2020. dec. 20. 18:51
 16/29 A kérdező kommentje:

Veszek pár díszt, nem akarom hogy haragudjon rám karácsonykor(a saját hülyesége miatt). Legalább a szünetben legyen békessék.

De tényleg az zavar a legjobban hogy kiadtunk tavaly is rá egy csomó pénzt ő meg csak kidobálja...

2020. dec. 20. 18:52
 17/29 anonim ***** válasza:
55%
Én is kiakadnék, de az is durva, hogy annyi díszetek volt, hogy 3-4 ÓRÁT!!!! kellett őket válogatni. Uram isten! El tudom képzelni, mi lehet nálatok. Te sem vagy ép fialás, az tuti.
2020. dec. 20. 18:52
 18/29 anonim ***** válasza:
97%

9: Én is ezt mondanám.

Tényleg nagy érték.

Én felbecsültettem, van közte véletlenül gyűjtői darab is, 90 éves.

2020. dec. 20. 18:53
 19/29 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, ha ilyen papucs vagy, ne csodálkozz, ha a barátnőd elhagy egy másik faxiért, mert ilyen szarkeverő anyóst baromi kevesen viselnek el. Bár lehet, hozzád hasonló szinten tátott szájú, ha veled szanálta a díszeket.
2020. dec. 20. 19:00
 20/29 anonim ***** válasza:
8%

14. Savanyú a fene.

Mindenkinek joga van az év bármely napján karácsonyozni, de hagyd meg nekem a jogot, hogy én meg hülyének nézhessem őket. :)

2020. dec. 20. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!