Elegem van hogy az öcsémmel mindig kivételeznek de főleg apám! Jogosan akadtam ki, ugye? F
A kérdésed alapján ugyanaz a véleményem rólad, mint apádnak!
Mehetsz aludni!
Lehet azért mérgesebb rád apud mert te vagy az idősebb.
Ez nálunk is így szokott lenni amúgy, ha én csináltam valamit engem jobban letoltak. A húgom meg borzasztóan hisztis kamasz volt, szóval inkább ráhagytak dolgokat,minthogy balhézzon. El is lett kényeztetve amúgy, nem szeret ma sem takarítani/főzni se.
Manapság meg az a jó szülő-gyerek kapcsolat titka hogy keveset kell otthon lenni.😂
23 és 25/L
Lehet mert te vagy az idősebb és más oknál fogva te vagy az,akit arra tart,hogy kieressze a gőzt,ami szimplán annyi,hogy rajtad vezet le mindent még akkor is,ha nem a te hibád.És ezt nem szabadna hagynod.Ha lehet keményen szólj vissza neki és mindig ismételd el magadban,hogy ezt nem neked címezi az ő életében van valami.És ha jobban belegondolsz,hogy hozzád képest az öcsivel,hogy bánik,fel tudsz készülni a jövőre,hogy neki nem kell segítséget nyújtani,mert az öcskös majd megoldja,mint az aranygyerek a családban.
Remélem egyszer jobb lesz a helyzet.Sok sikert kívánok!
Üdv:18/L a legkisebb és nem a kedvenc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!