Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is szokott kivételezni...

Veletek is szokott kivételezni az anyukátok?

Figyelt kérdés
Velem minden szar munkát megcsináltatna ami létezik, az öcsém aki meg egy irodába mereszti egész nap a hátsóját, vele meg egy fadarabot nem mer arréb rakatni mert fél hogy mérges lesz, ami egyébként annyival jár hogy felemeli a hangját semmi több. De ha én vagyok mérges az őt nem érdekli, én lehetek mérges, de ő nagysága nem lehet az. egy szót nem mer szólni neki hogy ezt kéne csinálni vagy azt, ugyan minek szólna úgy is van egy nagy lúzer fia aki majd minden szart megcsinál. Mellesleg engem utál mint a szart mert az apámat lássa bennem, aki olyan szinten elbaszta a házunkat hogy egy egész élet kevés lenne ahoz hogy rendbe hozzuk, főleg ilyen anyagi körülmények között meg egyenesen lehetetlen. Ő vele teljesen másképp bánik mert az ő apja volt élete nagy szerelme. Egy undorító mocskos féreg szülő az ilyen, aki így kivételezik a gyermekeivel.

2021. ápr. 30. 10:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves vagy?
2021. ápr. 30. 10:23
 2/24 A kérdező kommentje:

Mit számít az?

Nehéz fizikai munkát végeztem mindig is, meg itthon is.

Itt az életkor a lényeg, hanem az hogy nagyon nem egyformán kezel bennünket, ami nagyon rosszul esik

2021. ápr. 30. 10:27
 3/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha 30 vagy, akkor miért laksz még ott?
2021. ápr. 30. 10:31
 4/24 A kérdező kommentje:

Nem 30 vagyok.

De az életkor most itt nem fontos.

Egyébként meg kényszerből lakom itt sajnos.

8 általánossal mintha olyan sok választása lenne az embernek

2021. ápr. 30. 10:33
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Engem eglsz életemben bántalmazott anyám, 19 évesen elköltöztem otthonról, akkor láttam utoljára a szüleimet. Felnőtt ember vagy, csak úgy csicskáztathat, ha te azt hagyod neki.
2021. ápr. 30. 10:37
 6/24 A kérdező kommentje:

#5 Együtt érzek veled.

Nagyon jól tetted hogy elmentél onnan.

Talán egy nap nekem is összejön majd

2021. ápr. 30. 10:40
 7/24 anonim ***** válasza:
61%

Mondjuk megértem, hogy a tke kivan veled ha csak egy nyolc általánost voltál képes összekaparni és otthon tengődsz munka nélkül, az ő kontójára.

Az "irodában sggét meresztő" öcséd legalább dolgozik, neked pedig - mivel eszed ágában nincs munkát keresni - ALAP, hogy megcsinálod a ház körüli teendőket.

2021. ápr. 30. 10:43
 8/24 A kérdező kommentje:

#7 Van munkahelyem.

Abban viszont igazad van hogy többre is vihettem volna.

De mostmár ez nem fontos.

Nem érted hogy nekem minden kis apróságért szól, neki meg semmit sem szól.

Ezt te nem tudod átérezni, kímélj meg az elméleteidtől!!!!!!!!!!!!

2021. ápr. 30. 10:46
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
De, számít az életkor. Ugyanis egy tizenéves nem tud menekülni. De neked már az öcséd is melózik, szóval ha akarnál, kiléphetnél a helyzetből.
2021. ápr. 30. 10:59
 10/24 A kérdező kommentje:

Egyenlőre még nem tudok házat venni sajnos.

De már nem sok kell hozzá.

Ez az egy megoldás jöhet csak szóba.

Nem szeretnék hitelt felvenni

2021. ápr. 30. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!