Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám kivételezne a tesómmal?

Anyám kivételezne a tesómmal?

Figyelt kérdés
A tesóm és én is már huszonévesek vagyunk. Anyám mindennel belém köt, de belé nem. Pedig én tisztességes életet élek vele szembe. Régen a tesóm is úgy osztotta nekem az észt, mint ha ő egy mindenható lenne, és persze anyámnak mondhatná azt is hogy tej fekete, elhinné. Neki van diplomája, nekem nincs. De még is ő az, aki mindennap alkoholt iszik, és cigizik. De anyám neki nem szól egy rossz szót sem. De engem már annyiért megszól, ha kisminkelem magam, mert hogy szerinte én úgy se tetszek senkinek sem. Szerinte a krémek amiket kenek magamra, azok mérgek. De különös tesóm piálására egy rossz szót sem szól.
2017. szept. 15. 13:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy ő az idősebb.
2017. szept. 15. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, kivételez.
2017. szept. 15. 13:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Anyám állandóan azzal mentegetőzik, hogy mindkettőnket szeret, de én nem így érzem.
2017. szept. 15. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy majd ha öregkorában segítség kell, rád ne számítson.
2017. szept. 15. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
A családban anyuék szerint ő az "ész", és minden az ő tánácsát kérik ki, én meg hülye vagyok szerintük.
2017. szept. 15. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám azóta kivételez a nagyobbik öcsémmel, mióta leérettségiztem és elköltöztem otthonról. 15 éves korom óta sorolta, hogy ideje már saját magamnak megkeresni a pénzt, ha szeretnék valamit venni, 16 évesen el is mentem dolgozni suli mellett, azóta sosem mentem az ő pénzén sehová, sőt még máig tartozik nekem de nem hajlandó visszaadni. Amikor végre meglett a pénzem valamire, épp kellett neki kölcsön, vagy szimplán megszabta mit vehetek rajta. Fentebb említett tesóm idén fog már érettségizni, de soha egy ujját sem mozdította meg semmiért, még a barátnőjének is anyám vette az ajándékokat öcsém feltételei szerint természetesen. Mindent megvesz neki és a segge alá rakja, közben szapul engem, hogy semmit nem tettem le neki az asztalra és egy nyomorult senki lett belőlem,mert inkább járok át másik városba dolgozni az egyetem előtt, minthogy itt a lakóhelyemen tenném bruttó 100-ért 20 órákban mert ő bezzeg anno sosem válogatott. Miután meghoztam életem első saját döntését az ő hatalmas segítségnek nevezett károkozása nélkül, elvette a laptopomat, amit karácsonyra kaptam akkor még egy éve és nem csak az ő pénze volt benne, hanem nagyanyámé is, és odaadta a nyivákoló 4 óras gyakorlatot sem teljesítő testvéremnek, mert mennyire megérdemli. Tudjátok, van ez az 50 kötelező óra közösségi munka az érettségihez, pont az én 10. osztályos évemben vezették be, becsülettel ledolgoztam egy öreg néninél, kapáltuk a földet 30 fokban, pakoltunk, felmostunk, redőnyt szereltünk és nagyon nagy barátságot alakítottunk ki a nénivel. Élveztük is a munkát. Öcsikémnek csak a tűzoltóságon kellett volna egy két papírmunkában besegítenie, néha pakolni és hazajött 4 óra ott lét után, hogy ő márpedig ezt nem csinálja és azonnal szóljon anyám a könyvelő rokonunknak, hogy intézze el, hogy teljesítve van. Ez meg is történt, gondolom folytatnom nem is kell. Én tegnap előtt szakítottam meg végleg a kapcsolatot velük.
2017. szept. 15. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez azért van mert ugy szocializslodtak hogy az az okos aki lediplomázott rendes tisztességes munkàja van .Pedig nem biztos hogy lessz tisztességes munkàja csak mert van egy retkes diplomàja .Az csak egy dolog .Ugy érzik ezàltal a tesodra szàmithatnak a jövőben rád meg nem mert te elméssz jó messzire tőlük.Mondjuk ez érthető .
2017. szept. 16. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!