Hogyan alljunk bosszút a tesómmal?
A mostohaanyánk kizárt minket a kertbe és azt mondta hogy majd ha befejeztúk a rohogést visszajohetunk.
Azer zárt ku mert nem tudott aludni tőlünk este kilenckor(hahaha).
Hogyan alljunk bosszút de irtózatosan ?
Meg az igazi anyukámat is próbálja utánozni hogy bejöjjön apunak .(anyu meghalt mikor én 5 a tesóm 2éves vol)
Segítség?
Tudom elég zavaros mert álmos vagyok de előre köszi mi den választ.
Naaa?
Mi lenne ha az idétlen bosszú helyett normálisan viselkednétek?
Tudod lehet te neked meglepő lesz, de aki egész nap dolgozik, és kiszolgál két idióta gyereket, az bizony este 9 órakor már aludna, annyira fáradt. Gondolom te és a tesód nem keltek reggel 6 órakor, hogy bevásároljatok, főzzetek, mossatok stb..
Sajnálom, ami anyukátokkal történt. Biztos nehéz lehet, hogy kevés emléketek van vele.
És az is biztos, hogy a mostohaanyátokkal nehéz lehet egy normális kapcsolat kialakítása, de minden hülye szokása és idegesítő tulajdonsága ellenére próbáljatok meg normálisan viszonyulni hozzá, nyitni felé. Elsőnek mondjuk kezdhettek azzal, hogy halkabban nevettek, hogy tekintettel legyetek arra, aki fáradt, és aludni szeretne.
Ha ezt apátok látja majd, hogy benő a fejetek lágya, de a mostohaanyátok ugyanolyan marad, zsémbes, stb, akkor leesik majd apátoknak, hogy nem ő az igazi, mert ti mindig fontosabbak lesztek neki mindennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!