Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan alljunk bosszút a...

Hogyan alljunk bosszút a tesómmal?

Figyelt kérdés

A mostohaanyánk kizárt minket a kertbe és azt mondta hogy majd ha befejeztúk a rohogést visszajohetunk.

Azer zárt ku mert nem tudott aludni tőlünk este kilenckor(hahaha).

Hogyan alljunk bosszút de irtózatosan ?

Meg az igazi anyukámat is próbálja utánozni hogy bejöjjön apunak .(anyu meghalt mikor én 5 a tesóm 2éves vol)

Segítség?

Tudom elég zavaros mert álmos vagyok de előre köszi mi den választ.

Naaa?

2017. júl. 12. 22:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem csodálom, hogy szegény nő fent volt éjjelig. Ha a te agyad b.@sznák fel, te is fent lennél.
2017. júl. 13. 17:48
 22/23 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom hogy mindig fennt van ejfelig
2017. júl. 13. 22:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sokmindentől függ az, hogy jogos volt-e a büntetés.

Pl. ha ti hangosan nevettetek, a nő meg egyszer csak beront, h mars ki a kertbe, az nem normális. Ha előtt 3x normálisan szólt és már fél órája vesződött veletek, ti meg csak azért sem hagytátok abba, akkor teljesen érthető. Hevesebb vérmérsékletű ember lehet egy pofont is lekevert volna.

2022. jún. 25. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!