A mamám jobban kivételezik a tesómmal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A tesóm és köztem elèg nagy korkülönbseg van. 17 èv.
A mamám nagyon kivételezik vele és az ő gyerekével.
Én csak alkalmakkor kapok valamit meg nèha küld egy csokit.
Mig a tesomnak van hogy bevásárol a gyerekenek ruhákat vesz. Ezt anyatol szoktam hallani.
Es ez nagyon rosszul esik. Ha osszeulünk akkor ràm mindig rámszól mig a tesom gyereke azt csinálhat amit szeretne neki soha nem szól semmiért.
Nagyon rosszul esik. Mit cyináljak?
12/f
2017. júl. 7. 14:37
1/4 anonim válasza:
Semmit. Őt jobban szereti,17évvel előnye van.
2/4 anonim válasza:
Nem sok mindent tudsz tenni sajnos. Az emberek többsége ilyen igazságtalan, részrehajló. Majd emlékezz erre, ha gyerekeid lesznek, és ne viselkedj így velük.
3/4 anonim válasza:
Nekunk is ugyanígyvan az unokatesomnak kinyalja a segeet , mi a hugommal meg halgatjuk a hulyeségeit, de gondolom azér mert az uncsi tesom fiu es azert
4/4 anonim válasza:
nálunk meg én vagyok kedvenc. megkérdeztem, h miért is, hát az volt a válasz, hogy azért, mert én vagyok az idősebb testvér.
szánalmas. igazságtalan, de hát nem lehet velük mit csinálni, egy más rendszerben felnőtt beszűkült, felszínes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!