Én nem kizártalak volna titeket, hanem akkora maflást levágtam volna, hogy a fal adta volna a másikat. Szegény nő, részvétem neki, szenvedhet 2 hülyegyerekkel.
2017. júl. 13. 01:56
12/23 anonim válasza:
Mondjuk kezdetnek nőjetek fel, és tegyetek úgy mintha emberek lennétek....
2017. júl. 13. 04:56
13/23 anonim válasza:
Részvétem édesanyátok tavalyi halála miatt.
2017. júl. 13. 05:00
14/23 anonim válasza:
Ha apátok nem tett semmit, akkor egyetértett a büntetéssel. Engem is idegesítene, ha a saját gyerekeim ilyen tiszteletlenek lennének. Az részletkérdés, hogy mostoha, ő az, aki ellát benneteket, a minimális tisztelet jár neki, mint pl hagyjuk pihenni és nem zajongunk. Ha ilyen sok az energiátok, akkor be is tudnátok segiteni a háztartásban. Akár.
2017. júl. 13. 06:09
15/23 anonim válasza:
A legtöbb válasz meglepő volt számomra..
Nem örjöngtek,kiabáltak,veszekedtek-hanem csak nevettek.es nem is volt olyan késő.
Nem követtek el olyan szörnyű bümt.
Azt megértem persze ha korán kel másnap es nem tudott aludni,de az túlzás hogy ezért kizárni egy gyereket.
Ezt normálisan is le lehetne komunikálni..
2017. júl. 13. 06:12
16/23 anonim válasza:
Mi a probléma azzal, ha valaki este 9kor aludni szeretne?
Nem kell bosszút állni. Legközelebb ne csapj zajt. Mondjuk az se normális, akiket gyereket kizar éjszaka. ...
2017. júl. 13. 06:23
17/23 anonim válasza:
Sehogy ne nevesetek olyan hangosan hogy másik szobában is fel lehessen kelni tölé vagy ne lehessen aludni,tapintat azt kéne nektek.
2017. júl. 13. 12:45
18/23 anonim válasza:
Nem a nevetés a gond- hanem a reakció a büntetésre. Az élet nem egy hülye szappanopera- mi az hogy bosszút állni? Nézz kevesebb tévét kérdező, akkor még lesz esélyed hogy egy nap valami ember félévé fejlődsz.
2017. júl. 13. 13:08
19/23 A kérdező kommentje:
Egyrészt utána még fennt volt éjféli kettőig .
Másrész folyton veszekszik velünk .
Harmadrészt pedig szabadságon van még egy hétig.
2017. júl. 13. 16:14
20/23 anonim válasza:
Ettől még akarhat nyugalmat este kilenckor. Lehet hogy nem ok nélkül veszekszik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!