Veletek is szokott kivételezni az anyukátok?
"Egyébként meg kényszerből lakom itt sajnos.
8 általánossal mintha olyan sok választása lenne az embernek"
Ez csak kifogás. Csak te kényszeríted magad a maradásra, mert nem akarod elhagyni a komfort zónát.
8 általánossal is van választás, de te inkább maradsz és tűrsz.
Az elmondottak alapján legalább két választásod van:
1. hitellel ház
2. maradsz (és tűrsz)
Teljesen megértem hogy nem akarsz hitelt felvenni, mérlegelj hogy ez az élet megéri-e a spórolásért cserébe. Ha igen, akkor ne nyafogj.
#13 Tudok kik az igazi élősködők? Azok ekik egy lyukas garast sem adnak a szüleinek, és elhiheted hogy vannak ilyenek. Én tisztességesen beleszállok a rezsibe meg a kajába, és ezen felül még segítek is amiben csak lehet.
Anyád majma? Attól hogy diplomád van az még nem jogosít fel arra hogy így beszélj velem. Mondd neked valamit az a szó hogy tisztelet? Anyukád nem tanított meg rá? Ezt csak azok tudják átérezni akiben van empátia, vagy akik hasonló cipőben járnak. Ezt a kérdést nekik szántam, nem egy olyan valakinek mint te. El vagy szállva magadtól csak mert neked diplomád van, és már 23 évesen kirepültél a fészekből. Erre vagy ennyire büszke? Ez aztán teljesítmény, te vagy az év embere. Csak ne mondd senkinek!
#16 Már nem egyszer tettem szóvá.
Mindig az van hogy igazam van, de még se változtat rajta.
Á mindegy is ezt a kis időt már kibírom valahogy
#14 Nem szokásom nyafogni.
Egy ismerősöm javasolta hogy ne tartsak bent minden problémát mert előbb utóbb felemésztenek ha így teszek. Gondoltam kipróbálom milyen érzés ha kiadom magamból. Talán nem itt kellett volna kiadni, de mostmár mindegy. De még mindig jobb mintha élőben történt volna meg egy olyan tuskóval mint a #13. Már most sajnálom a gyerekét ha van vagy lesz neki, meg a párját is. Inkább maradok a régi bevált módszeremnél, minden rosszat bent tartok inkább.
#18 Köszi az együtt érzést, legalább valaki megértett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!