Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek is szokott kivételezni...

Veletek is szokott kivételezni az anyukátok?

Figyelt kérdés
Velem minden szar munkát megcsináltatna ami létezik, az öcsém aki meg egy irodába mereszti egész nap a hátsóját, vele meg egy fadarabot nem mer arréb rakatni mert fél hogy mérges lesz, ami egyébként annyival jár hogy felemeli a hangját semmi több. De ha én vagyok mérges az őt nem érdekli, én lehetek mérges, de ő nagysága nem lehet az. egy szót nem mer szólni neki hogy ezt kéne csinálni vagy azt, ugyan minek szólna úgy is van egy nagy lúzer fia aki majd minden szart megcsinál. Mellesleg engem utál mint a szart mert az apámat lássa bennem, aki olyan szinten elbaszta a házunkat hogy egy egész élet kevés lenne ahoz hogy rendbe hozzuk, főleg ilyen anyagi körülmények között meg egyenesen lehetetlen. Ő vele teljesen másképp bánik mert az ő apja volt élete nagy szerelme. Egy undorító mocskos féreg szülő az ilyen, aki így kivételezik a gyermekeivel.

2021. ápr. 30. 10:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem parasztsagbol, de egy érettségit nem akarsz letenni? Akkor lehet jobb munkát tudnál vegezni, tobb pénzért.
2021. ápr. 30. 13:02
 22/24 anonim ***** válasza:
47%
Ezt az oldalt inkább megoldásért keresik fel a kérdezők, nem azért hogy kiadják magukból. Persze lehet azért is jönni, de így csak raboljuk egymás idejét.
2021. ápr. 30. 14:18
 23/24 A kérdező kommentje:

#20 Mindenképpen változtatnom kell igazad van. És köszönöm a jó tanácsot.

#21 Ha már egy kicsit jobb lesz a vírus helyzet, akkor majd beiratkozom estire.

#22 Bocs hogy raboltam az idődet, többet nem fordul elő

2021. ápr. 30. 16:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia. Ismerősömnek 6.általánosa van és most rakja a második szakmáját , ő is a szülőkkel élt 34éves koráig ahol ugyan ez volt mint nálad,utána a párja megmondta neki vag változtatsz vagy maradj az anyád nyakán örökre,és láss csodát változtatott azóta családja is van neki. Tehát te is vegyél erőt magadon és inkább lépj le albérletbe ,szakmát is el tudsz végezni ,csak inkább válaszd a nyugalmat mint az ideget.
2021. ápr. 30. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!