Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadtam fel ezen a...

Jogosan akadtam fel ezen a dolgon? Vagy semmi közöm hozzá?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott ,hogy a szüleim elváltak anyám nevelt fel elég nehéz gyerekkorunk volt soha senki nem segített rajtunk a családon kívül . Mostanában az apám külföldön dolgozik és elosztogatja a söröket,pénzeket ,csokikat stb. A múltkor felmentem hozzá takarítani ingyen( nem követelek tőle pénzt és az apám meg nem nagy fáradság) Kint sepregetem amikor apa egyszer csak bement és kihozott egy nagy tábla csokit( kb 1000 forint) és felhívta a szomszédod ,hogy jöjjen ki egy kicsit a fiának a barátnőjével kijöttek és apám odadta az ismeretlen csajnak a tábla kocsit . Na akkor ott egy kicsit ideges lettem ,mert ugyanis én soha nem kaptam tőle a semmit ingyen (amit vesz nekem azt se ingyen adja tenni kell érte, amint mondtam,hogy a takarításért nem kérek pénz ,de néha vesz egy két pólót meg egy gatyát) és én soha egész kis taknyos koromba a családomon kívül nem kaptam se édességet se semmit pedig nehéz gyerekkorom volt szartak rám . Ő meg osztogatja mindegy megmondtam neki és még neki állt feljebb ,hogy mit pattogok én . Alapjáraton nem vagyok egy smuzig disznó ,de amikor azt láttom,hogy az apám egy IDEGEN CSAJNAK is jobban adakozik ,mint nekem akkor aztán felmegy bennem a pumpa és tudom,hogy nem az én pénzem meg nem az én keresetem ,de jogosan esik rosszul? Vagy csak túlreagálom írjátok le a véleményeteket
2021. máj. 15. 18:07
1 2
 1/18 anonim válasza:
98%
Jogosan! Csak azt nem értem, hogy miért te takarítasz nála?
2021. máj. 15. 18:19
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Minek jársz oda egyáltalán...??? Főleg takarítani...

A "vadász-vadász...." kezdetű viccpoén jut eszembe rólad, már ne is haragudj....

2021. máj. 15. 18:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Mert lehet ,hogy vágyok egy apára vagy nem vagyok normális
2021. máj. 15. 18:24
 4/18 anonim ***** válasza:
12%

Semmi közöd hozzá.

Mellesleg egy 1000forintos csoki, ami neki a külföldi fizujával filléres tétel, megéri a szomszédnak, mivel gondolom amíg ő külföldön van, addig nem árt, ha valaki figyel a házra.

2021. máj. 15. 18:25
 5/18 A kérdező kommentje:
3-mas apám nem egyedül él
2021. máj. 15. 18:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Ott lakik a nagybátyám is
2021. máj. 15. 18:28
 7/18 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
94%

Kivel él?

Szülinapkor, névnapkor mit mond apád?

2021. máj. 15. 18:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Mint írtam a nagybátyámmal . Pénz dolgába kérded? Igen ad pénz vagy 5 ezret
2021. máj. 15. 18:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Apai ági nagybátyámmal ez kimaradt bocsi
 10/18 anonymousreview60 ***** válasza:
95%

Jogos a felháborodásod. De az apád lesz@r téged, ezt fogadd el. Gondolatban és szóban talán nem, de tettekben igen, és ez a lényeg, nem az előbbiek. A "vadász-vadász ..." vicc teljesen áll az esetedre.

Tudod, a rokonoknak, családtagoknak azért segítünk ingyen és szeretetből, mert az jó érzés nekünk, és ha nem is viszonozzák, legalább nem szarnak a fejünkre, nem tesznek mások felé gesztust, amit nekünk is tehetnének. Ellentétben apáddal.

"lehet ,hogy vágyok egy apára" Ez érthető, de az nem anyád spermadonorja, akinél néha takarítasz, hanem valaki más lehet majd, ha keresel és találsz olyant. Vagy akár ő is lehet, de ahhoz bensőségesebb viszonynak kellene kialakulni. Ez - ha sikeres lesz egyáltalán - egy hosszú út, ahol még sokszor lesznek ilyen fájdalmas lépések a részéről, amiket szóvá kell tenned, de nem felháborodva, hanem visszafogottan. És következménye kell legyen, amíg ő bocsánatot nem kér, és valami kis gesztust nem tesz, te nem takarítasz.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!