Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Furán érzem magamat, amiért...

Furán érzem magamat, amiért az apám új párja az én korosztályom, velem van a baj?

Figyelt kérdés

24 éves lány/nő vagyok. Van egy 4 évvel idősebb nővérem és egy 50 éves apám.

Apukám és anyukám korán elváltak, amikor én 6 éves voltam. Viszont mindig szoros kapcsolatom volt az apámmal, jóban voltunk és vagyunk is a mai napig. Anyu után apukám összejött egy másik nővel, aki a saját korosztálya volt. Tőle született egy féltestvérem, aki most 11 éves. Jóban voltam és vagyok is a nővel, nem zavart sosem, hogy apukám vele van. Olyan kicsi voltam, amikor megismerték egymást, hogy természetes volt, kicsit második anyaként is néztem rá. Vele tavaly ment szét az apám, mert összejött egy új nővel. Itt már érettebb fejjel kicsit annak a ténye is megrázott, hogy az apám ismét felrúgott egy családot. De próbálom elfogadni, állítása szerint így boldog. Velünk és a féltestvérünkkel továbbra is szoros viszonyt ápol. Az viszont valamiért nagyon zavar, hogy apám új párja 28 éves, alig idősebb nálam. A nővéremmel egy korban vannak, csak 1 hónappal idősebb nála.

Nagyon nehezen emésztem ezt meg, és fogalmam sincs miért. Nekem is van olyan barátnőm, aki 40-es férfival jár, azt teljesen el tudom fogadni. Azt viszont már nehéz, hogy egy korombeli nő apámmal van, nehezen.

Velem van a baj? Én nagyon szeretem az apámat, de ezt nem tudom bevenni tőle. Szinte ő is a lánya lehetne. 😄

Párszor találkoztunk már, cuki a csaj, nem a személyével van bajom.

dec. 2. 22:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
26%

Rájött a barátnője hogy egy ötvenes pasi tud szeretkezni a hasonló korú fiatal fiúkák csak dugni tudnak.

Ennyi.

dec. 3. 05:21
 12/36 anonim válasza:
24%
Simán lehet, hogy szerepjátékoznak is elég sokat és élvezik😊
dec. 3. 06:13
 13/36 anonim ***** válasza:
47%

11-es

Persze, csak a szex a lényeg. Minden más kit érdekel. 🤦🏼‍♀️

dec. 3. 06:48
 14/36 anonim ***** válasza:
67%

#4 Nem csak a mai világra jellemző ez, mindig is volt ilyen. A különbség csak annyi, hogy most már ennek a fordítottja is (mikor a nő az idősebb) gyakran előfordul. Ettől még érthető, hogy nehezen fogadod el.

N

dec. 3. 07:10
 15/36 anonim ***** válasza:
31%
Apád 50 éves, a párja meg majdnem 30 - ez középkorú emberek esetében nem annyira nagy különbség.
dec. 3. 08:01
 16/36 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem extrém ez a korkülönbség. 28 éves nő, majdnem 30. Nem egy kis naiv lányt kábított el egy idősebb férfi.

De érhető, hogy neked fura, mert hozzád közelebb van korban a nő, mint a szüleidhez. Majd megszokod. Ne foglalkozz vele.

dec. 3. 08:57
 17/36 anonim ***** válasza:
69%

Apukádnak már van olyan egzisztenciája és jó megjelenése, jelleme, amellyel le tudott venni a lábáról egy hozzá képest fiatal nőt. Ha szerencséje van, szeretik egymást, egy hullámhosszon vannak lelkileg, érzelmileg, értelmileg és nem fog elfordulni tőle a felesége, amikor apád közel 80 lesz, a felesége meg még csak egy jól karbantartott 50-es évei végén járó nő. Az persze más kérdés, hogy ez a nő valószínűleg szeretne gyereket, akinek jó esetben ott lehet az érettségi ballagásán az apja a hetvenes éveit taposva.

Ez a felállás általánosságban nem szokatlan, persze, a gyerek, aki szembesül ezzel a családjában, azt sem tudja merre van arccal. Nekem is furcsa lenne. Kicsit úgy érezheti az ember, hogy becsapta őt a szülője. Volt egy megszokott élet, megszokott szereplőkkel ... erre robbantanak és jön egy teljesen oda nem illő valaki. Ha jó fej, megszokjátok majd egymást. Az gáz, ha szeretted az előző feleségét, mert most elvette őt tőled az apád. Kicsit önző volt, de valahol meg lehet érteni, soha az életbe nem lesz már ilyesmire lehetősége.

Légy picit türelmes magaddal, adj nekik esélyt, hátha jól alakulnak majd a dolgaitok.

dec. 3. 08:58
 18/36 anonim ***** válasza:
28%

Nem veled van a baj, sőt nem is apáddal. Sokszor jobb szétmenni, mint erőltetni a kapcsolatot.

A csajjal van a baj és valszeg apakomplexusa van, vagy pénzért van vele

dec. 3. 08:59
 19/36 anonim ***** válasza:
63%
Hát apád nem egy hűséges-kitartó típus. Élvezi, hogy egy 30 alatti csajt bolondíthat. Viszont ez akkor lesz gáz, ha a nő gyereket szeretne, vagy azzal kell szembesülnie apukádnak, hogy az életkora miatt már nem tud úgy lépést tartani a korral, mint egy 28 éves nő, már nem olyan fitt... Az idősebb emberek ugyan szívesen kimozdulnak, de jobban szeretik már a nyugalmat, ez alól apád sem lesz kivétel, egy 28 éves nő még keresi az izgalmakat, még túl fiatal ahhoz, hogy benyuggeresedjen. Én sose hittem ezekben a nagy korkülönbséges kapcsolatokban. Max 10 év korkülönbségnek látom az értelmét és azt is a férfi javára.
dec. 3. 10:03
 20/36 anonim ***** válasza:
31%

Apád kapuzárási pánikban szenved, ezért kezd el huszonéves nőket k.rogatni, ennyi a nagy helyzet.

Őszintén sajnálom őt. :(

dec. 3. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!