Az hogy ki mennyire tud finom èteleket sütni vagy főzni tènyleg öröklődő tulajdonság mint a hajszín, lehet hogy apám nem is az apám?
Anyósom szarul főz, férjem pedig nagyon jól
Akkor most az anyja nem is az anyja??
Az ugye megvan, hogy az ellenkező nemű szülőtől is lehet örökölni tulajdonságokat???
Bár a főzés nem genetika. Bizonyos mértékben múlik a kézügyességen, íz érzékelésen, de a sokkal nagyobb része csak rutin.
A férfiak, főleg az idősebbek jó része meg nem azért nem tud főzni, mert béna, hanem mert nem is akar. Majd anyu megoldja, aztán meg a felesége, agglegényként meg jó lesz a rendelt pizza is.
Férjem évekig élt egyedül, inkább élt szendvicseken, mirelit szrokon meg Mekin, maximum egy rántottát csinált néha, de rendes ételt soha. Mindenben ügyes és tanulékony, de főzni most is maximum egy zacskós rizst hajlandó, mert ő mást nem tud. De hát meg sem próbálta soha!
A hajlam és a tehetség egy adott területen mindig segít!
Számít a genetika!
Nem igaz, hogy a jól főzés csak gyakorlás kérdése, ez azt jelenti, hogy bárkiből lehet Mozart, ha gyakorol!
Ez marhaság!
Minden tehetseghez kell egy külön érzék, amely a gyakorláson túlmutat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!