Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Furán érzem magamat, amiért...

Furán érzem magamat, amiért az apám új párja az én korosztályom, velem van a baj?

Figyelt kérdés

24 éves lány/nő vagyok. Van egy 4 évvel idősebb nővérem és egy 50 éves apám.

Apukám és anyukám korán elváltak, amikor én 6 éves voltam. Viszont mindig szoros kapcsolatom volt az apámmal, jóban voltunk és vagyunk is a mai napig. Anyu után apukám összejött egy másik nővel, aki a saját korosztálya volt. Tőle született egy féltestvérem, aki most 11 éves. Jóban voltam és vagyok is a nővel, nem zavart sosem, hogy apukám vele van. Olyan kicsi voltam, amikor megismerték egymást, hogy természetes volt, kicsit második anyaként is néztem rá. Vele tavaly ment szét az apám, mert összejött egy új nővel. Itt már érettebb fejjel kicsit annak a ténye is megrázott, hogy az apám ismét felrúgott egy családot. De próbálom elfogadni, állítása szerint így boldog. Velünk és a féltestvérünkkel továbbra is szoros viszonyt ápol. Az viszont valamiért nagyon zavar, hogy apám új párja 28 éves, alig idősebb nálam. A nővéremmel egy korban vannak, csak 1 hónappal idősebb nála.

Nagyon nehezen emésztem ezt meg, és fogalmam sincs miért. Nekem is van olyan barátnőm, aki 40-es férfival jár, azt teljesen el tudom fogadni. Azt viszont már nehéz, hogy egy korombeli nő apámmal van, nehezen.

Velem van a baj? Én nagyon szeretem az apámat, de ezt nem tudom bevenni tőle. Szinte ő is a lánya lehetne. 😄

Párszor találkoztunk már, cuki a csaj, nem a személyével van bajom.

tegnap 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Miért zavar, hogy az apád boldog? Inkább örülnél.
tegnap 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, legtöbben így érzünk ilyen helyzetben. Apáddal vannak bajok, az biztos...
tegnap 22:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy boldog, de írtam is. Hanem furcsa, hogy az én korosztályommal van. Nem tudom őt és a korombeli lányokat egy szintre rakni.
tegnap 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
A mai világgal van a baj szívem, nem veled. Mindenki csak a szőrcsomóért él a lába közt, felborult a normál értékrend, nincs már morál, jóérzés, erkölcs, csak az élvhajhászás, “mindegy csak légy boldog”, “neked jár egy ennyi” mottók, amelyek nagyon degradálóak es rombolóak hosszútávon!
tegnap 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Érthető a te esetedben, hogy kellemetlen, hiszen nem normális, hogy majdnem korodbeli az új barátnője...

Nyilván apádnak az egekben van az önbizalma, hogy 50 évesen egy huszonéves csajt sikerült felszednie!

Neked viszont olyan érzés, mintha egy barátnőddel - vagy volt osztalytársaddal jött volna össze...

Ahogy idősödsz, egyre jobban elfogadod majd a helyzetet - ha még együtt lesznek - de mindig is szokatlan lesz.

tegnap 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen érthető, hogy nem tudod könnyedén venni ezt a helyzetet. Az, hogy mindig is voltak olyan párkapcsolatok, ahol több évtizednyi volt a felek közötti korkülönbség, még nem jelenti azt, hogy ez a természetes. Normális az ellenérzésed, de ettől még ez a jelenség mindig is létezett.
tegnap 23:16
 7/9 anonim válasza:
100%
Nem veled van a baj, hanem a párral
tegnap 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az se normális, hogy apád mindenkitől elbánik meg az se, hogy lánya korú párja van.
tegnap 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom Apád úszik a pénzben.
tegnap 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!