Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nője használja a cuccaim?

Apám nője használja a cuccaim?

Figyelt kérdés

Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához

Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett

Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!

Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!

Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye

nov. 26. 09:08
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
94%

Nem tetszett, hogy kaptál egy teli, bontatlan tusfürdőt? Ezzel mégis mi a baj??

Nem hiszed el, hogy takarított?

Nem használhatja senki a hajszárítót??? Nálunk bárki használhatja a hajszárítót és bármilyen más hajformázót, családtag, vendég, akárki.

Szerintem te utálod ezt a nőt, akármit is tesz vagy nem tesz.

nov. 26. 09:14
 2/54 anonim ***** válasza:
89%
Beteg vagy.
nov. 26. 09:17
 3/54 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem apukának van igaza. Túl reagálod.

Akkor érteném a helyzeted, ha úgy használja el a dolgaidat hogy utána nem vesz másikat helyette.

De itt leírtad hogy vett egy teljesen új sampont neked. Nem értem mi a probléma?

Nyilván ha szét hagyod a smink cuccaidat valakinek össze kell takaritania utánad… mert gondolod hogy egyből használja is?

Meg a ruhaidat is? Minek kellene neki? Xd felnőtt nő gondolom van saját ruha készlete . Lehet nem is egyezik a méreteitek.

Egyszerűen nem tetszik neked hogy apukának van kapcsolata, és kiszorítva érzed magad.

nov. 26. 09:23
 4/54 anonim ***** válasza:
19%
Ki hol lakik? Te laksz apával?
nov. 26. 09:31
 5/54 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy, hogy ekkora hisztit csinálsz a semmiből?

Egy felnőtt nő nem fogja más sminkcuccait használni, tudja, hogy nem túl gusztusos.

nov. 26. 09:37
 6/54 anonim ***** válasza:
96%

Ha sminkelsz, akkor gondolom 15-16 évesnél több vagy már és így ebben a korban elég gáz, hogy ilyenert behisztizel

Nincs más bajod, csak utalod a Viviket, mert az apád barátnője.

Vett tudfurdot neked, korrekt volt

A cuccaidat osszepakolta, mert gondolom szanaszét voltak

A hajszaritonak mi baja lesz ha bekapcsolja?

Ne hisztizz, jobb lesz az életed.

nov. 26. 09:39
 7/54 anonim ***** válasza:
7%

Teljesen igazad van. Hogy van pofája egy random idegen nőnek használni a személyes holmijaidat?!

Betegek a fenti válaszolók.

nov. 26. 09:40
 8/54 anonim ***** válasza:
6%
Ha utálja, hát ezek után jogosan teszi.
nov. 26. 09:40
 9/54 anonim ***** válasza:
28%

Valamilyen szinte jogos a felháborodásod, viszont ha ilyen stílusban adtál neki hangot, akkor el kell, hogy szomorítsalak, így senki nem fog komolyan venni téged az életben.

A tusfürdős esettel mondjuk szerintem csak jól jártál.

nov. 26. 09:57
 10/54 anonim ***** válasza:
92%

Bárkivel előfordulhat, hogy otthon hagyja a tusfürdőjét, legalább vett újat és nem próbáltak úgy tenni, mintha nem használta volna. Az életszerű, hogy takarít, akkor lenne gond, ha azt mondaná, hogy nem takarít ott ahol a te cuccaid is vannak.

Hajszárítás...én mondjuk nem szárítom, hagyom magától száradni, de ha ő nem ilyen akkor sem a világvége, hogy használja a hajszárítódat. Szerintem simán nem bírod és ezt vetíted ki ilyen dolgokra.

nov. 26. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!