Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nője használja a cuccaim?

Apám nője használja a cuccaim?

Figyelt kérdés

Apának új nője van kb 1 éve hívjuk Vivikének. Nem találkoztam még vele mert nem akartam, de szinte együtt laknak, csak akkor nincs ott Vivike ha én megyek apához

Kezdődött azzal hogy még volt egy kicsi a tusfürdőmben, megyek apához látom ott egy új bontatlan kérdezem ez mi. Ja hát Vivike elfelejtett hozni ezért elhasználta, de vett újat másnap nekem is meg magának is. Nekem ez nem tetszett

Máskor láttam hogy a sminkcuccaim is máshogy állnak, apa szerint Vivike nem használta csak kitakarította a fürdőszobát beleértve az én szekrényem is azért állnak máshogy de a tusfürdős eset után kételkedek benne!

Ja meg a Vivike ha hajatmos nyilván az én hajszárítómat használja!

Mondtam apámnak hogy elegem van ebből és ne nyúljon a cuccaimba de apám szerint eltúlzom de szerijtem meg nem! Majd mi lesz a ruháimat is felhúzza?? Hordjam el apától a cuccaim vagy mi a megoldás? Szívesen megírnám a nőnek hogy álljon le de akkor gondolom el fogja sírni apának és megint én leszek a h.lye

nov. 26. 09:08
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%

En ritkan mondom ezt, de ha nem fejezed be a hisztit, akkor apad helyeben nagyon gyorsan mondanam, hogy akkor lehet eltakarodni es tobbet nem kell jonni.

Azert a lof@sznak is van vege.

nov. 26. 10:10
 12/53 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk apádnak kellene vennie tusfürdőt, cuccokat a vendégnek. A barátnőjének.

Szerintem rendes volt, mert vett neked helyette új tusfürdőt. Biztos cikinek érezte a helyzetet, sajnálta, de nyilván mosakodnia kellett. Apádnak kellene ilyen dolgokra ügyelni, ha ott alszik nála a csaja.

A hajszárítót meg..ne nevettes már, nem mondod komolyan hogy nálatok mindenkinek sajátja van?

A sminkedet meg biztosan nem használta, az rohadtul nem higiénikus. Elkaphatna bármi fertőzést tőled. Na mrg gondolom nem a filléres lejárt szavis drogériás szarjaidat akarja próbálgatni. Na de ha ennyire félted, akkor dugd el valahova.

Megírhatod neki, de magadat járatod le. Egy hülye delulu pitsa vagy. Szerezz magadnak pasit és szakadj le apádról.

nov. 26. 10:12
 13/53 A kérdező kommentje:

Persze hogy utálom, miatta nem megy vissza apám anyámhoz.

Én másik városban tanulok, hétvégente vagyok apánál. Ő nem lakik együtt Vivikével.

Már csak az elv hogy hozzányúl a cuccaimhoz undorító. Minek áll neki takarítani is, nem az ő lakása!

17 vagyok

nov. 26. 10:12
 14/53 anonim ***** válasza:
92%
Vannak bajok veled, nem is kicsi :D
nov. 26. 10:19
 15/53 anonim ***** válasza:
91%

Csak miatta, persze 🤡🤡

Kicsikem, ha engem megcsalna a ferjem (gondolom ez volt, ezert haragszol ennyire “vivikere”), akkor a budos eletben soha nem fogadnam vissza! :D

De ha meg nem is ez tortent csak elvaltak es x eve kulon vannak, mi a francnak jojjenek ossze ujra? Te gyulolod anyadat es rosszat akarsz neki?

Elhiheted, hogy a francnak se kell egy nem mukodo kapcsolat, de kislany vagy meg, nem erted meg ezek szerint.

nov. 26. 10:19
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

"miatta nem megy vissza apám anyámhoz."

Ezzel tévedésben vagy. Valószínűleg akkor sem menne vissza anyukádhoz, ha egyedül lenne.

"Minek áll neki takarítani is, nem az ő lakása!"

Mert sokat van ott, és nem bírja a kupit/koszt.

nov. 26. 10:20
 17/53 anonim ***** válasza:
98%

Nem, azért nem megy vissza, mert nem szereti anyádat. 17 vagy de olyan sgghlye, hogy az fáj.

Szerencsétlen apád.

nov. 26. 10:22
 18/53 anonim ***** válasza:
95%
Hat ha anyadtol örökölted a hisztizes tudományát akkor ne csofalkozz, hogy apád nem kér anyadbol 🤷🏻‍♀️
nov. 26. 10:30
 19/53 anonim ***** válasza:
98%

Jujj, már az is baj, hogy takarít :D Mások ennek inkább örülni szoktak.

És nem miatta nem megy vissza apukád anyukádhoz.

Ha elváltak, akkor ott komoly gondok voltak, valószínűleg mindkét fél részéről. Egy kapcsolat két ember felelőssége, nem külső, harmadik feleké.

17 évesen nem kisgyerek vagy, hogy semmi fogalmad ne legyen a kapcsolatokról, érzésekről.

nov. 26. 10:30
 20/53 anonim ***** válasza:
78%

Minek takarít? Mert te rendetlen vagy, nem takarítasz magad után sem.

Lehet anyád is ilyen semmirekellő mint te, és megunta apád. Vivike előtt amikor szingli volt sem ment vissza anyádhoz. Nem kell neki anyád.

Anyádnak meg azóta sincs senkije, na ezen gondolkozz el miért nem kell senkinek se. Gondolom olyan hülye is, meg rendetlen is mint te.

nov. 26. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!