Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám egy undorítónak tart,...

Apám egy undorítónak tart, mert nem akarok az autónak lenni az üzembentartója, holott én vagyok a tulajdonos, és ő használja. Másik, hogy nem vagyok neki hajlandó felvenni áruhitelt. Neki lenne igaza?

Figyelt kérdés

2023. júl. 24. 19:21
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Nincs igaza.

Szégyen, amikor egy szülő a gyerekén akar élősködni.

2023. júl. 24. 19:34
 2/36 A kérdező kommentje:
Hozzám vágta, hogy egy igazi paraszt vagyok megb****szom a kutyá 10 Ft-ért. Ő feltétlenül segít rajtam, szenvedett értem, dolgozott...
2023. júl. 24. 19:35
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hogy használja az autót és kapcsolatot se kell vele tartani. De nyilván otthon élsz
2023. júl. 24. 19:39
 4/36 anonim ***** válasza:
84%

Az autonak mi koze van akkor apadhoz, ha te vagy a tulajdonos? Ő vette? A sajat lakasodban elsz mar vagy velük/vele?

Mert ha apaddal, akkor jogosan gondolhatja, hogy majd az lesz, amit o mond, kulonben kirak a hazbol. De ha kulon laksz, van munkad, akkor nyugodtan mondd meg neki, amit gondolsz.

2023. júl. 24. 19:40
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ő feltétlenül segít rajtam, szenvedett értem, dolgozott..."

Ő akart gyereket, nem te kérted, hogy megszüless.

2023. júl. 24. 19:43
 6/36 anonim ***** válasza:
90%

"Mert ha apaddal, akkor jogosan gondolhatja, hogy majd az lesz, amit o mond, kulonben kirak a hazbol"

Igen, mert gyereket azért csinálunk, hogy majd vegyen fel nekünk hitelt a saját nevére.

2023. júl. 24. 19:44
 7/36 anonim ***** válasza:
20%

6!

Ugyan nem én írtam azt q kommentet, de ha belegondolsz, igaza van. Ha a kérdező ott lakik nála, azt kér cserébe, amit akar. Nyilván épeszű ember nem akar hitelt felvételi a gyerekével, de mondatja apuka azt, hogy ha ezt nem teszi meg, nem kell ott lakni.

Amúgy meg aruhitelt ír, simán lehet pl q hűtő romlott el, amit amúgy a kérdező is használ.

2023. júl. 24. 19:46
 8/36 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy most március óta lakok itthon, de sajnos nem tudtam annyit még mindig össze gyűjteni eltudjak menni.
2023. júl. 24. 19:50
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

"de ha belegondolsz, igaza van. Ha a kérdező ott lakik nála, azt kér cserébe, amit akar."

Nem, ez nem így működik. Attól, mert gyereket vállalok, felnőve nem akarom, hogy a gyerekem a csicskám legyen és lakhatásért cserébe azt tegye, amit csak mondok. Nem a rabszolgám, hanem jó esetben felnőtt, önálló keresettel rendelkező ember, szabad akarattal, magántulajdonnal. Csak mert lakhatást adok neki, még nem vagy a parancsolója.

2023. júl. 24. 19:52
 10/36 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, tarts ki, jól csinálod, soha senkinek a nevében ne vegyél fel semmi hitelt!

Az autónál is inkább neked adok igazat, bár ott azért néhány dolgot még le kéne írnod ahhoz, hogy teljes képet kapjunk.

2023. júl. 24. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!