Apám egy undorítónak tart, mert nem akarok az autónak lenni az üzembentartója, holott én vagyok a tulajdonos, és ő használja. Másik, hogy nem vagyok neki hajlandó felvenni áruhitelt. Neki lenne igaza?
Nem. Nincs igaza.
Szégyen, amikor egy szülő a gyerekén akar élősködni.
Az autonak mi koze van akkor apadhoz, ha te vagy a tulajdonos? Ő vette? A sajat lakasodban elsz mar vagy velük/vele?
Mert ha apaddal, akkor jogosan gondolhatja, hogy majd az lesz, amit o mond, kulonben kirak a hazbol. De ha kulon laksz, van munkad, akkor nyugodtan mondd meg neki, amit gondolsz.
"Ő feltétlenül segít rajtam, szenvedett értem, dolgozott..."
Ő akart gyereket, nem te kérted, hogy megszüless.
"Mert ha apaddal, akkor jogosan gondolhatja, hogy majd az lesz, amit o mond, kulonben kirak a hazbol"
Igen, mert gyereket azért csinálunk, hogy majd vegyen fel nekünk hitelt a saját nevére.
6!
Ugyan nem én írtam azt q kommentet, de ha belegondolsz, igaza van. Ha a kérdező ott lakik nála, azt kér cserébe, amit akar. Nyilván épeszű ember nem akar hitelt felvételi a gyerekével, de mondatja apuka azt, hogy ha ezt nem teszi meg, nem kell ott lakni.
Amúgy meg aruhitelt ír, simán lehet pl q hűtő romlott el, amit amúgy a kérdező is használ.
"de ha belegondolsz, igaza van. Ha a kérdező ott lakik nála, azt kér cserébe, amit akar."
Nem, ez nem így működik. Attól, mert gyereket vállalok, felnőve nem akarom, hogy a gyerekem a csicskám legyen és lakhatásért cserébe azt tegye, amit csak mondok. Nem a rabszolgám, hanem jó esetben felnőtt, önálló keresettel rendelkező ember, szabad akarattal, magántulajdonnal. Csak mert lakhatást adok neki, még nem vagy a parancsolója.
Kérdező, tarts ki, jól csinálod, soha senkinek a nevében ne vegyél fel semmi hitelt!
Az autónál is inkább neked adok igazat, bár ott azért néhány dolgot még le kéne írnod ahhoz, hogy teljes képet kapjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!