Apám egy undorítónak tart, mert nem akarok az autónak lenni az üzembentartója, holott én vagyok a tulajdonos, és ő használja. Másik, hogy nem vagyok neki hajlandó felvenni áruhitelt. Neki lenne igaza?
Kedves "értő olvasás"!
Téged idézve: " Ha a kérdező ott lakik nála, azt kér cserébe, amit akar. Nyilván épeszű ember nem akar hitelt felvételi a gyerekével, de mondatja apuka azt, hogy ha ezt nem teszi meg, nem kell ott lakni."
Ha ezt te komolyan gondolod, akkor helytálló a kijelentésem. Maradok tisztelettel, üdv!
Kedves 27!
Igen, komolyan gondolom. Az apjae a ház, oda ő azt enged, akit akar, annak olyan feltételt szab, amilyet ő akar. Te a te lakásodban nem szánsz feltételeket? Ha tovább olvasol, feltunhet az "épeszű ember" kifejezés is. Ha azt sikerülne ertelmezned, ugye.... Segitek: a kérdező apja nem ilyen. Az sem, aki pl minden rezsikoltseget, a hazon levo jelzaloghitelt, stb a gyerekkel fizettetne. Az igen, Ki azt mondja, Jani hárman lakunk itt, a rezsi 1/3 részét te fizeted, vagy Jani, nem kell fizetni semmit, de te takaritod a felső szintet, stb.
29!
Válaszoltam rá. Megegyszer, azt kér az apja, amit akar. A kérdező választhat, hogy megfeszített e vagy sem. Nem kötelező- ahogy ott lakni sem. Mindegy, hogy reális e, amit az apja elvár, joga van feltételeket állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!